cinamonas

532 straipsnių

Cinamonas – prieskonis, gaunamas iš kai kurių cinamono (Cinnamomum) genties medžių žievės. Naudojamas daugiausia saldiems patiekalams pagardinti. Cinamono tėvynė yra Pietų ir Pietryčių Azija, tačiau iki pat XVI a. šio prieskonio kilmė europiečiams buvo nežinoma.

Daugelis daržovių yra natūraliai saldaus skonio, todėl puikiai tinka ir desertų gamyboje. Šis veganiškas pyragas su riešutais ne tik skanus, bet ir palankesnis tiems, kurie stengiasi valgyti sveikiau, tačiau ypatingai mėgsta saldumynus. Desertams puikiai tinka morkos, moliūgai, saldžiosios bulvės, c...

Bananų spurgos – ypač lengvai ir paprastai paruošiamas desertas. Spurgas pagaminsite vos iš dviejų ingredientų. Greitai iškepusias bananų spurgas beliks apvolioti cukraus ir cinamono mišinyje.

Jei vengiate valgyti kukurūzus, nes nepatogu juos graužti nuo burbuolės, šis receptas pakeis jūsų nusistatymą. Ketvirčiais pjaustytos ir paruoštos kukurūzų burbuolės bus puikus patiekalas pietums, o atvėsusios taps gardžiu užkandžiu. Keptus kukurūzus patiekdami apšlakstykite majonezu.