Pažvelgus pro kulinarijos studijos „Čiop Čiop“ vitrininius langus išvysti vienas gražiausių sostinės vietų – tekančią Neries upę, pagrindinius tiltus, ant kalno stūksančią Gedimino pilį. Vaizdas pro stiklą čia visada kerintis, bet dabar ne mažiau nustebins ir studijos vidus: išskirtinė gastronominė ...
„Čiop Čiop“
18 straipsnių
Vasaros nebesulaukė: Vilniuje duris užveria „Žuvinė“, „Boff“, centre esantys „Peri Peri“, „Zatar“, eilėje – kiti restoranai (358)
Pavasarį restoranai vienas po kito išsikelia iš anksčiau turėtų patalpų. Ilgai puoselėtus restoranus uždarantys savininkai džiaugiasi, kad priėmė teisingą sprendimą – paramos taip ir nesulaukė, nebesikaups skolos. Kai kuriuos restoranus, pvz., „Boff“, tikimasi atverti kitose vietose atverti po metų ...
Uostamiestyje puikiai žinoma šefė, kulinarijos studijos „Čiop Čiop“ Klaipėdoje bei savitarnos kavinukės „Kombinatas“ steigėja Laura Brekke žino, kad niekas taip gerai negelbsti nuo slogios nuotaikos, kaip linksmybės ir juokas. Užuot liūdėjusi dėl karantino sujauktų verslo planų, Laura ieško unikalių...
Jau rytoj, ketvirtadienį, Vilniuje bus pasiektas naujas asmenukių su burgeriais rekordas, o populiariausia grotažyme lietuvių socialinių tinklų paskyrose taps #pirstusapsilaizysi. Tai užtikrins senamiestyje vyksiantis kasmetinis gurmė burgerių festivalis „Vilnius Burger Fest“, žada renginio organiza...
Kalėdos – visų pirmiausia, tai namai, jaukumas, šeima, juokas ir dovanos. Kasmet norime stebinti, džiuginti ir kurti nepamirštamą laiką.
Vietoj vaistų – natūralaus medaus ir šaltalankių tortas. Būtent tokiais desertais nuo peršalimo juokdamosios siūlo gydytis neseniai duris atvėrusios naujos desertinės „Tortinė“ idėjos autorė, kulinarinių studijų tinklo „Čiop Čiop“ vadovė Urtė Mikelevičiūtė ir pagrindinė šios vietos konditerė Eglė Ba...
Lietuvoje galime pasidžiaugti ne tik kulinariniu paveldu – varškės sūriu. Tradicijas ateities kartoms kuria modernūs ūkininkai, patys gaminantys įvairius sūrius. Sūrių pasaulis – didžiulis. Kietieji, minkštieji, pelėsiniai – visų jų pradžia panaši, tik vienas kitas laipsnis šilumos, bakterija ar pap...
Ketvirtadienio vakarą Vilniuje maisto mylėtojai varžysis aukcione, kuriame bus parduoti trys vienetiniai burgeriai. Jie bus paruošti iš itin aukštos kokybės produktų, tarp kurių – iki 500 eurų už kilogramą kainuojanti Kobės jautiena iš Japonijos, juodieji trumai, brandinti sūriai, glazūruota ėriuko ...
Liepos 27 d. Vilniuje trečią kartą vyks gurmė burgerių festivalis „Vilnius Burger Fest“. Kelis tūkstančius gero maisto mėgėjų sutraukiantis renginys šiemet vilios dar didesniu dalyvių skaičiumi, tik vieną kartą metuose ruošiamais burgeriais ir ypatingu šio patiekalo aukcionu.
Artėjant Velykoms maisto fotografas Robertas Daskevičius kartu su kulinarijos studija „Čiop Čiop“ sukūrė fotosesiją įkvėpimui, kaip galėtų atrodyti šeimos ar draugų velykinis vakarėlis.
Yra toks paprastas posakis: esi tai, ką valgai. Tačiau čia nebūtinai kalbama apie iš maisto gaunamą energiją ar figūros linkius. Kiekvienu į burną dedamu kąsniu besirūpinantis žmogus atsakingai pažiūrės ir į savo gyvenamąją aplinką, jam rūpės, kaip jis atrodo, kas jo draugai, kokie darbo rezultatai ...
Pirmadienį kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ vyko saugaus elgesio iniciatyvos „Augu internete“ pristatymas. Apsisaugoti nuo virtualių grėsmių mokėsi ir žymūs tėvai su savo atžalomis.
„Jei nueičiau miegoti alkana, turbūt sapnuočiau, kad valgau“, - sako televizijos ir radijo laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė. Ir nesvarbu - valgo ji viena, su draugėmis ar su draugais, jos stalas namuose visada padengtas taip, tarsi tai būtų šventė.
„Aš visai neblogai padarau daugiasluoksnius sumuštinius iš skrebučio, kiaušinienės ir šoninės. Tai būtų pirmas patiekalas. Antram patiekalui iškepčiau omletą. Desertų šiaip nemėgstu, todėl mano restorane tegul žmonės apsieina be desertų“, – toks būtų garsiausio šalyje maisto įstaigų kritiko Andriaus...
DELFI TV kulinarinių laidų ciklo „Pasaulio virtuvės" kūrėjai šiltėjant orams kviečia visus pradėti kepti ir gaminti gamtoje. savininkas ir šefas Ronaldas Nagrockis pačiame Vilniaus centre griliuje iškeps duonelę ciabatta, kurią pagardins daržovėmis.
DELFI TV kulinarinių laidų ciklo „Pasaulio virtuvės" kūrėjai šiltėjant orams kviečia visus pradėti kepti ir gaminti gamtoje. „Čiop Čiop" savininkas ir šefas Ronaldas Nagrockis pačiame Vilniaus centre išrūkys lašišą griliuje.
Žurnalistė, televizijos laidų vedėja Aistė Stonytė-Budzinauskienė kartu su vyru Dariumi prieš keletą metų įkūrę pirmąją „Kulinarijos studiją“ Lietuvoje pardavė ją savo konkurentams. Nuo šiol studija priklauso UAB „Kinkanas“, valdančiai kulinarinį loftą „Čiop Čiop“.
Kad apie patiekalą negalima spręsti tik iš išvaizdos, įrodė Vilniaus kolegijos studentai vakar, kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ varžęsi gamindami patiekalus-staigmenas.