Daiva Pipiraitė

21 straipsnių

Vieni sultimis mėgaujasi nuolat ir be jų neįsivaizduoja savo subalansuotos mitybos, kiti jų skanauja tik retomis progomis. Atsiųstame pranešime gydytoja-dietologė Daiva Pipiraitė pataria, ką reikėtų žinoti apie jų vartojimą.

Kristina Savickaitė, LRT TELEVIZIJOS laida „Keliai. Mašinos. Žmonės“, LRT.lt

Nors už valgymą vairuojant policijos pareigūnai nebaudžia, įrodyta, kad tai lygiai taip pat pavojinga, kaip vairuoti ir kalbėti telefonu. Iš rankų krentantys kebabai, ant kelių tekantys padažai ir gėrimai – vairuotojo koncentracijai tai tikras peilis, sako vairavimo profesionalai. Savo žodį dėl valg...

Toma Miknevičienė, tinklaraštis „Monų monai“

Lietuviai itin mėgsta pieno produktus, sūris – ne išimtis. Tiesa, ne paslaptis, kad kol pasaulis atidžiai degustuoja brandintus, pelėsinius sūrius, tautiečiai vis dar mieliau renkasi seną gerą fermentinį sūrį. Yra tekę girdėti net juokelį – neva lietuviui nė vienas patiekalas nebus neskanus, jei ant...

LRT Televizijos laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt

Prasidėjus obuolių sezonui, nedažnai pagalvojame apie šio vaisiaus kokybę bei poveikį mūsų organizmui. Pasak dietologės Daivos Pipiraitės, obuoliai turi daugiau vertingų nei žalingų maistinių medžiagų, o lietuviškų bei atvežtinių obuolių kokybė, jos teigimu, skiriasi nežymiai.

DELFI skaitytojas

Artėjant vasarai tapo labai populiaru bėgti į sporto sales ir lieti prakaitą dėl dailesnio kūno. Grįžęs po kelionės, kuri užtruko maždaug mėnesį, pamačiau save veidrodyje ir.. nusprendžiau pasidaryti 100 dienų formos atgavimo iššūkį. Kelionė geresnei formai pasiekti dar nesibaigė, bet jau šiandien, ...

Agnė Kertenytė

Dažnai girdime apie pavojų sveikatai organizme padidėjus cholesterolio kiekiui. Viena vertus, cholesterolis yra gyvybiškai svarbus mūsų organizmui. Jis dalyvauja ląstelių statyboje, yra reikalingas vitamino D bei tulžies rūgšties sintezei. Kita vertus, per didelis cholesterolio kiekis gali būti lemi...