Daiva Pipiraitė-Lazarevičienė

19 straipsnių

Vaiva Domeikienė

Majonezas – vieni žmonės juo gardina įvairias salotas, mišraines, kiti – be jo neįsivaizduoja keptų bulvyčių ar burgerių. Nors dietologai dažnai kritiškai atsiliepia apie majonezo vartojimą, visgi šis produktas sutinkamas kone kiekvieno žmogaus šaldytuve. Kaip išsirinkti sveikiausią? Į ką reikėtų at...

Giedrė Petkevičė

Išrūgų bei pasukų produktai lietuvių buvo vertinami nuo seno. Pasukos, kurios gaunamos gaminant sviestą, pagal baltymų, riebalų ir laktozės kiekį primena liesą pieną, tačiau jos daug vertingesnės. Pasukos priskiriamos probiotikų grupei, reguliuoja žarnyno veiklą, suteikia energijos, stiprina dantų i...

Rūta Juozapaitytė

Turbūt, ne vienos moters svajonė – žiemos šventes sutikti atrodant stulbinančiai. Neretai koją šio plano įgyvendinimui pakiša keli papildomi kilogramai niekaip netelpantys į šventinę suknelę.