degustacija

16 straipsnių

Kotryna Kraptavičiūtė

Prieš kelerius metus sostinėje barą 90-ųjų tema „Slojikai“ atidaręs Paulius Liubertas sugalvojo, kaip prisivilioti lankytojų. „Reikia degustacinių vakarienių, bet – paprastesnių, ne tokių brangių“, – sako iš Pasvalio kilęs Paulius. Šią sėkmingą idėją lydi ir kiti netradiciniai, bet lankytojų palanki...

Gabrielė Janonytė

Rinkdamiesi vieną ar kitą produktą dažnai galvoje negalime ištrinti per televizorių matytų reklamų, stiprią įtaką daro ir neplanuotai pinigines atverti kviečiančios nuolaidos, kiti tiesiog ištisus metus lieka ištikimi vienam ir tam pačiam prekės ženklui įsitikinę, kad šis produktas išties geriausias...

Jūrų gėrybės lietuviams vis dar nėra įprastas kasdienis maistas, dar daugiau – kai kurių produktų vis dar nedrįstame ir paragauti. Pavyzdžiui, austrių. Jei užsienyje austres įprasta valgyti tiesiog maisto turguose, tai mes vis dar klaidingai įsivaizduojame, kad tokį delikatesą privalo lydėti elegant...

Arnas Raulinaitis, specialiai DELFI iš Bankoko

Bankokas – vienas didžiausių pasaulyje miestų, talpinantis daugiau nei 11 mln. gyventojų. Tailando sostinė neretai tituluojama ir Azijos maisto sostine, kurioje gali rasti visas azijietiškas virtuves. Šiame mieste apstu ne tik be proto gardaus, bet ir itin egzotiško, maisto, kurio ir nusprendžiau pa...