Besiplečiantys turistiniai maršrutai po Kėdainių rajoną kviečia miestiečius, rajono gyventojus bei svečius pamatyti, paragauti, patirti bei sužinoti ką nors nauja apie šį kraštą. Tačiau norintiems degustacijų, teks „stoti“ į eilę.
degustacijos
4 straipsnių
Jurga ir Paulius Jurkevičiai pristatė savo Italijos įkvėptų receptų knygą: paaiškino, kodėl joje nėra nė vieno žodžio apie picą (4)
Kone du dešimtmečius praleidę Italijoje Jurga ir Paulius Jurkevičiai įkūrė restoraną „Pas Jurgą ir Paulių“. Jau daugiau nei penkerius metus restoranas veikia Romoje, o bene dešimtmetį skaičiuoja jų išvažiuojamosios vakarienės į Lietuvą ir kitas pasaulio šalis.
Kodėl svarbu keliauti ir ragauti? Gastronominio turizmo specialistų teigimu, keliautojai per maistą įgyja tokių pat patirčių kaip ir per dailę ar muziką. Vasaros savaitgaliams Turizmo departamentas adaptavo 10 maršrutų po Lietuvos regionus su idėjomis, ko juose būtina paragauti.
Ant tavo rankos akinančiai žiba sužadėtuvių žiedas, kuris kasdien primena – laikas pasiraitoti rankoves ir imtis vestuvių planavimo darbų. Per draugių vestuves ašarodama vis pagalvodavai: „ech, kad man tokia laimė“ ir mintyse kurdavai smulkmenišką savo puotos scenarijų.