Kamerinis, minimalistinio stiliaus restoranas „Moon“ „Vytautas Mineral SPA“ poilsio komplekse Birštone niūrų sausio savaitgalį nusidažė ryškiomis spalvomis. Miesto bei viešbučio svečiai buvo kviečiami dalyvauti unikalioje patyriminėje vakarienėje „Spalvos ir skoniai“. Virtuvės šefas Darius Dabrovols...
degustacinė vakarienė
4 straipsnių
Išskirtinė vakarienė, kurią paruošė virtuvės šefas Ruslanas Puskepanis, į Pasvalyje esančią kavinę „PKC Cafe“ suviliojo gero maisto mėgėjus. Nors tokios ypatingos vakarienės nėra įprastos mažame miestelyje, tačiau vietiniai žmonės pasiilgę kokybės ir skanaus maisto, bilietus iššlavė vos per porą val...
Į Lietuvą atvykę latvių virtuvės meistrai privertė nustebti: tokio broliukų poelgio restorane nesitikėjo niekas (60)
Vilniuje įvykę apdovanojimai atidarė Latvijos dienas ir pakvietė visus pažinti kaimyninę šalį dar labiau. Praėjusią savaitę sostinėje buvo išdalinti „Nameja Balva“ žiedai, patvirtinantys glaudžius Lietuvos ir Latvijos verslo ryšius abiejose šalyse, o po jų vyko degustacinė vakarienė, kurią ruošė Lat...
Į Klaipėdą iš sostinės atvykęs vienas žymiausių Lietuvos šefų – Deivydas Praspaliauskas pristatė degustacinę vakarienę. Į „Švyturys Bhouse“ susirinkę 60 svečių per keturias valandas ragavo danų virtuvės šedevrus ir derino prie jų tinkantį alų. Iš viso buvo pagaminta net 600 patiekalų.