DELFI Maistas

57 straipsnių

Parengė Rusnė Valatkaitė

Grikiai – greitai paruošiamos, o svarbiausia – sveikatai naudingos kruopos. Jose gausu geležies ir kitų žmogaus organizmui reikalingų mineralinių medžiagų bei vitaminų, todėl grikius drąsiai galima valgyti kasdien. Jei pabodo įprasta grikių košė su sviestu ir druska, Delfi Maistas siūlo išbandyti 5 ...

Robertas Narmontas

Prieš gerą dešimtmetį Lietuvoje staiga išpopuliarėję sušiai vis dar madingi ir mėgstami ne tik per pietus, bet ir ant įvairių švenčių stalo, tikina „Sushi Stop“ šeimininkas Simas Krasniakovas. „Sušiai – ne tik madingas, bet ir sveikas patiekalas, kuris itin tinka įvairiems vakarėliams. Neabejoju, ka...

Robertas Narmontas

Dailiai išsivirti kiaušinį be lukšto gali kiekvienas, ir neskubėkite nuleisti rankų, net jei po pirmųjų bandymų puode išvydote tik nepavykusio eksperimento „draiskalus“. Jei nepasisekė naudojant vieną būdą, būtinai išmėginkite kitą. Restorano „Health“ virėjas Edgaras DELFI Maistas skaitytojams parod...

Sandrija Čapkauskienė, biomedicinos mokslų daktarė, LSU docentė ir mitybos specialistė

Mažytės, apvalios, juodos arba baltos spalvos ispaninio šalavijo (arba chia) sėklos šiuo metu yra vienos populiariausių sėklų – galima net sakyti, kad dalis žmonių dėl jų yra „lengvai pamišę“. Vanduo su chia, granola su chia, duona su chia, desertas su chia... Kur tik jos neužtiksi. Apie tai, ar šis...