Skandalo su valstybės institucijomis prieš kelerius metus paveikta, bet nemenko viešo palaikymo sulaukusi desertinė „Daktaras Desertas“ Vilniuje užsidaro, artėjant savaitgaliui pranešė jo įkūrėjai. Pasak jų, ginčai su tarnybomis tebuvo vienas iš iššūkių, lėmusių šios žinomos įstaigos sunkumus.
desertinė
10 straipsnių
Anąkart bambėjau, kad prekybos centruose sunku rasti aukštos kokybės kavą ir desertinę (nekalbu apie tinklines kavines – mane jos mažai domina). Ko gero, teks atsiimti savo žodžius.
Prekybos miestelyje „Ogmios miestas“ įsikūrusi desertinė „Pavlova“ yra antroji kavinė Baltijos šalyse, kurioje gaminami vien tik „Pavlova“ desertai. Ši monokonceptinė kavinukė franšizės modeliu į Vilnių atkeliavo iš Talino ir siūlo apie dešimt skirtingų, pagal tradicinį receptą gaminamų „Pavlovos“ v...
Mėgstamą veiklą išaugino iki vienintelės tokios desertinės Visagine: net per pandemiją viskas atsipirko (66)
Visaginietė Alvina Kazickaja per pandemiją mieste atidarė pirmąją desertinę. Ji tikina, kad pandemija kojos nepakišo, o investicijos per pusę metų jau atsipirko. Šiuo metu verslininkė vos spėja suktis su klientų srautu, mat namuose pradėjusi kepti skanumynus per trejus metus užsakymų skaičius ir kli...
Tarptautinės gimtosios kalbos dienos, švenčiamos vasario 21-ąją, proga jau tryliktus metus rengiamas Gražiausių lietuviškų įmonių pavadinimų konkursas. Naujienų portalas DELFI ir Valstybinė kalbos inspekcija vasario mėnesį kvietė išrinkti labiausiai patinkantį įmonės pavadinimą. Iš 17 pateiktų pavad...
Į Paryžių nuvykęs lietuvis rado iki šiol skaniausius desertus, dėl kurių alpsta visas pasaulis: vieneto kaina – 2,5 euro (80)
Turbūt nėra tokių žmonių, kuriems nepatiktų desertai, tačiau dar smagiau juos valgyti, kai aplinkui atsiveria nuostabūs vaizdai. Paryžius, ko gero, romantiškiausias miestas pasaulyje, kuris žavi savo įstabaus grožio vaizdais nuo Eifelio bokšto iki pasakiško grožio Luvro. Nuvykus į Prancūziją, kilo i...
Lietuvoje brangiau nei vienoje turtingiausių pasaulio šalių: apstulbo pamatęs, kiek užkandinėje kainuoja kruasanai (358)
Ar kada būtumėte už vieną kruasaną mokėję 10 litų? Gal versti į seną valiutą jau ir nebemadinga, bet pripažinkite – skamba įspūdingai. Šiaurės miestelyje įsikūrusiame „Paloma bistro“ paskanauti tradicinių prancūziškų kepinių siūloma po 3 Eur. Tuo metu vienoje garsiausių pasaulyje prancūziškų desertų...
Kai kuriuose regionuose vis dar populiarūs tradiciniai desertai, pavyzdžiui, šakotis ar šimtalapis, bet daugelis savo šventei vis dažniau renkasi įdomesnius skanėstus, o jų išvaizda ne mažiau svarbi nei skonis, portalui LRT.lt sako knygos „Saldžios dienos su Liu“ autorė Liucina Rimgailė. Desertų sta...
Penktąjį savo šokoladinės gimtadienį švenčiantis Ali Gadžijevas: labiausiai man patinka pranokti patį save (15)
„Tokie gražūs, kad net gaila valgyti!“ – ši frazė ne kartą nuskambėjo šokolado meistro Ali Gadžijevo ir jo žmonos Patricijos įkurtos „Ali šokoladinės“ penktojo gimtadienio šventėje. Pasveikinti su mažuoju jubiliejumi ir paragauti pavasario-vasaros sezonui specialiai sukurtų naujų skonių desertų susi...
Antradienio vakarą verslininkė Liucina Rimgailė sukvietė savo bičiulius į „Liu desertinės“ pirmąjį gimtadienį. Bohema alsuojančiame Užupyje įsikūrusi desertinė džiugina smaližius gardžiais kepiniais. Penkerius metus desertų verslui vadovaujanti žinoma moteris šventės metu neslėpė, kad ši vieta jai y...