Jei nesugalvojate, ką gaminti, paruoškite cukinijų „sviestą“. Jį pagaminti itin paprasta, o rezultatas džiugins. Cukinijų „sviestą“ vartokite atvėsusį.
duonelė
7 straipsnių
Rengiate vakarėlį, laukiate svečių, o gal ruošiatės žiūrėti sporto varžybas ir stinga idėjų, kokių užkandžių būtų galima pagaminti. Gero maisto namų, „Good Food Studio“ įkūrėja, virtuvės šefė Aistė Švetkauskė dalijasi patarimais ir receptais, kaip išsikepti neregėto skonio duoniukų ir pasigaminti pi...
Nieko keisto, kad krepšinio varžybos prie televizorių ekranų pritraukia bene visą Lietuvą. O ar numanėte, kad šiomis dienomis ir prekybos centrų lentynas šluojame daug energingiau. Štai didžiųjų centrų atstovai pranešė, kad keptos duonos pardavimai išaugo beveik 70-čia procentų!
DELFI TV kulinarinių laidų ciklo „Pasaulio virtuvės" kūrėjai šiltėjant orams kviečia visus pradėti kepti ir gaminti gamtoje. savininkas ir šefas Ronaldas Nagrockis pačiame Vilniaus centre griliuje iškeps duonelę ciabatta, kurią pagardins daržovėmis.
„Kulinarinė studija“ – naujas VMG laidų formatas, puikiai tinkantis skubantiems, bet nemėgstantiems rutinos: šioje laidų serijoje rasite paprastų, tačiau dar nepabodusių patiekalų receptus, kuriuos galite pasigaminti iš lengvai prekybos centruose ar turguje randamų produktų. Šįkart Alfas išmokys Jum...