duoniukai

5 straipsnių

Laida „Delfi rytas“, parengė Roma Macijauskaitė

Rengiate vakarėlį, laukiate svečių, o gal ruošiatės žiūrėti sporto varžybas ir stinga idėjų, kokių užkandžių būtų galima pagaminti. Gero maisto namų, „Good Food Studio“ įkūrėja, virtuvės šefė Aistė Švetkauskė dalijasi patarimais ir receptais, kaip išsikepti neregėto skonio duoniukų ir pasigaminti pi...

Audrius Valotka, Vilniaus universiteto Lietuvių kalbos katedra

Produktų ir paslaugų pavadinimai yra vertybė. Žodis turi kainą. Bet jeigu tu, Anonime, prisiartintumei prie Žodyno skyriaus gyventojo ir pasiteirautum, kiek kainuoja konkretus žodis, atsakymas Tamstai gali smogti visu kalbos gimtosios gražumu, tarkime, būsi pasiteirautas, už kiek parduotumei garbę, ...