Dažnai sakoma, kad parduotuvėse įsigyjami kepiniai nė iš tolo negali prilygti naminiam maistui. Tačiau kuo jie iš tiesų skiriasi? Ar tikrai didelėse kepyklose iškepta duona negali būti tokia pat skani, kvapni, kokybiška ir sveika? „Delfi TV virtuvė drauge su Mantinga“ aptars ir pasistengs išsklaidyt...
duonos gaminiai
8 straipsnių
Nors daugybė žmonių visame pasaulyje kasdien badauja, išsivysčiusiose šalyse išmetamo maisto kiekiai tik didėja. Daugelis iš mūsų, nors ir norėtų išmesti mažiau produktų, tačiau dėl netinkamo apsipirkimų planavimo, per didelių gaminamų kiekių ir nežinojimo, kaip produktus išlaikyti šviežius ilgesnį ...
Virtuvės reikmenų skyriuje siūlomų peilių asortimentas toks gausus, kad neretai sunku suprasti, kokių tikrai vertėtų įsigyti.
Laurynų šeimos kepykla Raseiniuose skaičiuoja jau 36 metus. Po močiutės mirties iš užsienio grįžusi vyriausioji anūkė Ema įsikūrė senelio namuose ir ryžosi perimti šeimos verslą. Jauna verslininkė džiaugiasi, kad jai pavyko išsaugoti močiutės kepinių receptus ir kepyklos vardą paskleisti po visą Lie...
Ši moteris dirba, kad kasdien jūsų stalą pasiektų pirmo būtinumo prekė: ką šiandien renkasi lietuviai? (26)
Duona – vienas populiariausių produktų ant mūsų kasdienio stalo. Gilias tradicijas turintis produktas gaminamas pagal tam tikrus technologinius reikalavimus ir nuo pirminės produkto idėjos iki kol patenka ant mūsų stalo nueina ilgą kelią. Vieną svarbiausių vaidmenų šiame kelyje suvaidina duonos tech...
Duoną bei jos gaminius galima išvysti daugybės pirkėjų krepšeliuose. Itin svarbu, kad duona būtų šviežia, tačiau egzistuoja ir daugybė kitų kriterijų, padėsiančių išsirinkti skanų bei sveiką gaminį. Mitybos konsultantė Indrė Trusovė paaiškino, į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis duoną ir kaip ku...
Visi turime įpročių, kai kurių nė nepastebime. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad kasdieniai įpročiai nieko bendra neturi su dietomis ar antsvoriu, vis dėlto persvarstykite juos. Laikykitės tų, kurie be didelių pastangų padės jums atsikratyti nereikalingų papildomų kilogramų.
Dėl rudeninio oro ir jame tvyrančių bakterijų, dažnas namuose susiduria su nemalonia problema – supelijusia duona. Rudens drėgmė ir šildomos patalpos sukuria palankesnes sąlygas pelėsiui veistis ir plisti.