Prienų rajone įsikūrusi duonos ir konditerinių gaminių kepykla „Du medu“ gimė iš ekologiškumo idėjos. Tėvas ir sūnus įmonę įkūrė prieš 13 metų, tačiau gerokai prieš tai – beveik trisdešimt metų – Račickų šeima pradėjo domėtis dar niekam nežinoma ekologija. Šiandien vadovas kepyklą vadina ne verslu, ...
duonos gamintojai
3 straipsnių
Ši moteris dirba, kad kasdien jūsų stalą pasiektų pirmo būtinumo prekė: ką šiandien renkasi lietuviai? (26)
Duona – vienas populiariausių produktų ant mūsų kasdienio stalo. Gilias tradicijas turintis produktas gaminamas pagal tam tikrus technologinius reikalavimus ir nuo pirminės produkto idėjos iki kol patenka ant mūsų stalo nueina ilgą kelią. Vieną svarbiausių vaidmenų šiame kelyje suvaidina duonos tech...
Ar yra valgis paprastesnis už duoną? Nepaisant to, kad ją gamina ir iš kvietinių, ir iš ruginių, ir iš kukurūzų, ir net iš ryžių miltų, gamybos principas yra jei ne toks pats, tai bent jau labai panašus, tad toliau, rašydami žodį „duona“, turėsime omenyje mums įprastas kasdieninės duonos rūšis. Juol...