džiuvėsėliai

29 straipsnių

Šįkart virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks pademonstruos, kaip pagaminti itin gardų vištienos šnicelį. Patikėkite – valgant šį patiekalą jums tikrai nieko nepritrūks. Vištienos šnicelis – tikriems karališkiems pietums.

Nesvarbu, kaitina karštis ar pila lietus – patiekalai iš bulvių yra neatsiejami nuo lietuvių stalo. Paprastai bulves lietuviai valgo pietums ar vakarienei, tačiau, pavyzdžiui, Ispanijoje šios daržovės mėgstamos net ir pusryčiams. Šviežio derliaus bulvės pasižymi gerųjų savybių gausa. Daugiausiai nau...

Itin gardžiai paruoštas keptas kamambero sūris – tokio niekas neatsisakys paragauti. Tai paprastai ir gana greitai pagaminamas patiekalas, tad gali tapti puikiu išsigelbėjimu užsukus svečiams. Keptą kamambero sūrį patiekite su spanguolių džemu.

Žuvų piršteliai – patiekalas, kurį mėgsta daugelis. O ypač tie, kuriems patinka žuvies bei jūros gėrybių patiekalai. Žuvų piršteliai – ne tik skanus, bet ir nesunkiai pagaminamas patiekalas, kuriam nereikia jokių įmantrių ingredientų. Žuvų piršteliams pagaminti užtenka šviežios žuvies, mėgstamų prie...

Keptą sultingą mėsos maltinį arba taip vadinamą netikrą zuikį iki šiol gamina daug tradicinės virtuvės mėgėjų. Pasak UAB „Ilzenbergo ūkis“ vadovės Dianos Jokimčienės, net ir pats kasdieniškiausias patiekalas, pagamintas iš šviežių ir natūralių ingredientų, paskanintas tinkamais prieskoniais, gali ta...

Šnicelis – tradicinis patiekalas, kurį dažnas atsimena iš mokyklos laikų. Kad šnicelis nesudegtų, o iškepęs būtų traškus, svarbu laikytis recepte išvardintų patarimų. Šnicelį pateikite su bulvėmis, kruopų garnyru, daržovėmis.

Pažadu, kad šie greiti ir lengvai paruošiami vištienos kąsneliai taps vienu mėgstamiausių jūsų šeimynos patiekalu! Na, tiek čia to ir patiekalo, tai greičiau užkandis, bet vištienos kąsneliams, patiektiems su padažais ir daržovėmis, neįmanoma atsispirti. Juos galima patiekti kaip užkandį, panaudoti ...

Vargu ar rasime šeimininkę ar šeimininką, kas negamintų kotletų. Ir kiekvienas turi savo receptą, savo gudrybes, kaip pagaminti juos kuo puresnius ir minkštesnius. Dalijamės kotletų receptu – jei kartais dar neturite atradę savojo.