Nors Inga Haakonen Norvegijoje gyvena jau 18 metų, nėra savaitės, kad namuose ant stalo negaruotų lietuviški patiekalai. Mėgstanti sukinėtis virtuvėje ar lauke prie grilio moteris nevengia ir eksperimentų. Vienu tokiu – itin vykusia balandėlių variacija – šiandien Inga ir nori pasidalinti su Delfi M...
Eksperimentas virtuvėje
6 straipsnių
Šį kartą Delfi Maistas pabandė išsiaiškinti, kokie šprotai skaniausi. Parduotuvėje įsigijome penkis skirtingus šprotų indelius. Keturi iš jų buvo latviški, vieni – lenkiški, nei vienos šprotų dėžutės neradome lietuviškos, nors iš pradžių gali pasirodyti, kad gamintojas Lietuva, tačiau tai tik platin...
Eksperimentas virtuvėje: išrinko skaniausius marinuotus agurkus, tačiau užrašas ant pakuotės nemaloniai nustebino (144)
Marinuotų agurkėlių pasirinkimas Lietuvos prekybos centruose – stulbinančiai gausus. Kokių tik nerastumėte – su garstyčiomis, su česnakais, su ąžuolo lapais, su vyšniomis, pjaustytų, nepjaustytų, traškių, didesnių ir mažesnių ir t.t. Tad šventėms išsirinkti agurkėlius kiekvienas galės pagal savo sko...
Eksperimentas virtuvėje. Pabandė pagaminti pagal geriausio Lietuvos šefo receptą – pažiūrėkite, kas iš tiesų išėjo (69)
Vėl prasidėjęs karantinas privertė sukti galvą, ką naujo kiekvieną dieną reikėtų pagaminti savo virtuvėje. Juk restoranai ir kavinės užsidarė, tad jaukius ir romantiškus vakarus tenka kurti kiekvienam savo namuose.
Portalas Delfi tęsia kulinarinių išbandymų ciklą „Eksperimentas virtuvėje“. Šį kartą mėginame išsiaiškinti, kaip ir kokios tekstūros sviestą geriausia tepti ant duonos. Dažnam pusryčiaujančiam žmogui kyla problemų dėl pernelyg sustingusio sviesto, kurį užtepti ant šviežios duonos yra itin sudėtinga....
Eksperimentas virtuvėje: išbandė skirtingai pažymėtus kiaušinius iš parduotuvės – vieną iš jų paragavus net supykino (238)
Kokius vištos kiaušinius rinktis? Kokie yra kokybiškiausi? Kokios jų skoninės ir fizikinės, maistinės savybės? Koks jausmas apima valgant skirtingos kokybės kiaušinius? Tai pamėginsime išsiaiškinti naujame Delfi Maistas reportažų cikle „Eksperimentas virtuvėje“, kur kaskart išbandysime ką nors naujo...