Virtuvės virtuozas Robertas Ščesnavičius Birštone esančiame restorane „Memory“ miesto gyventojus ir svečius nukėlė į kulinarijos kelionę laiku. Vakaro metu virtuvės šefas pristatė penkių dalių vakarienę, įkvėptą senosios Lietuvos didikų bei aukštuomenės tradicijų.
elniena
4 straipsnių
Europa (palyginti tokia nedidelė) gali pasiūlyti daugybę skirtingų patiekalų, skonių ir aromatų. Tikiu, kad mažiau patyrusiems maisto tyrinėtojams ar „mėgėjams-ragautojams“ lengva pasiklysti skanėstų džiunglėse renkantis, kas šalyje išties yra populiaru, ką verta paragauti.
Restorano „Steak House Helios“ vyr. virėja Honorata Lyndo keletą savaičių stažavosi Helsinkio restorane „Palace Gourmet“, kur mokėsi Šiaurės šalių virtuvės paslapčių. Kulinarijos virtuozė nusprendė pasidalinti įgyta patirtimi ir parodyti DELFI.TV žiūrovams kaip yra gaminamas vienas populiariausių pa...