Žmonės ieško laimės, o kartais ją atranda labai toli nuo namų. Ekvadorietis Fabianas Sanchezas pats laiminigiausias jaučiasi Lietuvoje.
Fabianas Sanchezas
13 straipsnių
Kai prieš penkerius metus ekvadorietis Fabianas Sanchezas dėl meilės persikraustė į Lietuvą, jis nesitikėjo, koks spalvingas ir nuotykių pilnas gyvenimas jo lauks mažoje Baltijos šalyje. Savo įspūdžius vaikinas pradėjo fiksuoti kurdamas vaizdo tinklaraštį, o dar daugiau medžiagos jam 25 metų vaikina...
Socialiniuose tinkluose išgarsėjusį ekvadorietį mušęs lietuvis: skėliau antausį „naglam žmogui“ (321)
Prokuratūra prašo Vilniaus miesto apylinkės teismo dėl neapykantos kurstymo ir viešosios tvarkos pažeidimo užpuolus ekvadorietį kaltais pripažinti du jaunuolius.
Daugiau nei dvejus metu Lietuvoje gyvenantis ekvadorietis Fabianas Sanchezas ne vienam yra žinomas iš „Youtube“ patalpintų filmukų, kuriuose jis ragauja ir vertina lietuvišką maistą ar vykdo eksperimentus. Atėjus pirmosioms Šv. Kalėdoms Lietuvos kaime, jis pabandė paragauti tradicinio Kūčių stalo va...
Ką lietuviai galvoja apie Lietuvą ir į ją atkeliaujančius užsieniečius? Šie klausimai kilo iš Ekvadoro į šalies sostinę atvykusiam Fabianui Sanchezui. Juos jis nusprendė užduoti praeiviams Vilniuje.
Iš Ekvadoro kilęs Fabianas Sanchezas grįžta prie savo misijos įvertinti lietuvišką maistą – jis nufilmavo dar vieno lietuvių mėgiamo patiekalo degustaciją.
Iš Ekvadoro kilęs Fabianas Sanchezas sako, kad jam teko girdėti, kad lietuviai – šalti žmonės. Vyrukas nusprendė patikrinti patikrinti, ar tai tiesa, ir atliko socialinį eksperimentą.
Iš Ekvadoro kilęs Fabianas Sanchezas ir toliau bando pažinti Lietuvą. Vaikinas, internete paskelbęs ne vieną vaizdo įrašą, kuriame ragauja šalyje gamintą maistą, tęsia savo eksperimentus. Šįkart Fabianas iš Vilniaus traukiniu vyko į Trakus, kur mėgavosi kibinais.
Lietuviško maisto ragavimo specialistas – ekvadorietis Fabianas Sanchezas – savaitgalį apsilankė sostinėje vykusioje Kaziuko mugėje. Šįkart jis nusprendė išragauti gatvėje lietuvių parduodamus patiekalus.
Cepelinai – patiekalas, kurį lietuviai siūlo paragauti kone kiekvienam, atvykusiam iš svečios šalies.
Pirmą kartą prieš kameras šaltienos paragavęs ekvadorietis Fabianas Sanchezas sukėlė tikrą audrą tarp komentatorių – lietuvaičiams užsieniečio reakcija į jų mėgiamą produktą nelabai patiko.
Vėdarai – vienas įdomiausių lietuvių tautinės virtuvės patiekalų. Lietuvoje besilankantiems svečiams paprastai patariama pirmiau paragauti bulvinių blynų ar cepelinų, kadangi kimštos kiaulės žarnos, neretai ir su krauju, – ne kiekvieno skoniui.
Pusantrų metų Lietuvoje gyvenantis ekvadorietis Fabianas Sanchezas sprogdina internetą. Užsienietis prieš kameras ragauja lietuvišką maistą ir viešai skelbia savo įspūdžius – ši vaikino idėja jau spėjo sužavėti tūkstančius.