Nacionalinė turizmo skatinimo agentūra „Keliauk Lietuvoje“ pristato šalčiausią sezono naujieną – netradicinių šaltibarščių žemėlapį.
GASTROliavimo gidas
3 straipsnių
Šventes rengiantys verslininkai pastebi, kaip keičiasi lietuviai: žmonės vis rečiau atvažiuoja su skambančiais maišais alkoholio (11)
Turizmas – vienas stabiliausių sektorių, išlaikantis sparčius augimo tempus net ir ekonomikai užklimpus. Vis populiarėjanti niša tiek visame pasaulyje, tiek ir Lietuvoje tampa kulinarinės kelionės. Skaičiuojama, kad lietuviai, keliaujantys po savo šalį, maistui išleidžia trečdalį visos išvykos biudž...
Pamaryje – gintaro arbata, Aukštaitijoje – vėžių uodegėlių sriuba, Dzūkijoje – ledai su dilgėlėmis, Suvalkijoje – pieno šampanas, Žemaitijoje – aluje brandintas kumpis. Atrasti Lietuvos regionus nacionalinė turizmo skatinimo agentūra „Keliauk Lietuvoje“ siūlo su „GASTROliavimo gidu“.