Gediminas Judzentas

20 straipsnių

Kaip jūs suprantate tvarumą? Naujausiais duomenimis, tvarumo sąvoką Lietuvoje supranta 84 proc. lietuvių, dažniausiai tvarumas jiems asocijuojasi su gamtos išteklių tausojimu, ekologija, atsakingu vartojimu. O štai Didžiosios Britanijos mokslininkai atliko tyrimą, kuris parodė, jog britai norėtų per...

kalbino Kristina Ciparytė, parengė Rita Gečiūnaitė

Naujausiais duomenimis, tvarumo sąvoką Lietuvoje supranta 84 proc. lietuvių, dažniausiai tvarumas jiems asocijuojasi su gamtos išteklių tausojimu, ekologija, atsakingu vartojimu. O štai Didžiosios Britanijos mokslininkai atliko tyrimą, kuris parodė, jog britai norėtų pereiti prie tvaresnės mitybos, ...

Jau šį ketvirtadienį, rugsėjo 16 dieną Šiaulių arenoje bei internetu vyksiančioje kasmetinėje konferencijoje „LiMA DAY ŠIAULIAI‘21“ savo patirtimi ir sėkmės pavyzdžiais dalinsis 13 profesionalų. Pagrindinis konferencijos dėmesys kryps į marketingo reikšmę pardavimų augimui.

Maisto pramonė – vienas didžiausių mūsų planetos teršėjų, sukuriančių net ketvirtadalį visų šiltnamio dujų emisijų. Šioje industrijoje gausu klimato kaitą skatinančių procesų – dirvožemio tarša, šiltnamio dujų emisijos, vienkartinės plastiko pakuotės ir milijonai tonų neatsakingai išmetamo maisto.