Aš niekada nesipliekiu su kitais maisto apžvalgininkais Lietuvoje - dažniausiai juos ignoruoju. Kelis esu tiesiog blokavęs Feisbuke, kad man nuotaikos negadintų. Tačiau šiandien bus kitas atvejis, nes, kaip sako „Radioshow“ mano jaunystėje – nelaiko nervai.
Gerdvilas Žalys
8 straipsnių
Maisto žinovai ir kritikai apniukusį lapkričio trečiadienį susirinko į šviesų restorano „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ naujojo meniu pristatymą, kuriuo užsibrėžta atgaivinti multikultūrinį Vilniaus kulinarinį paveldą.
„Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restorane šefas Gerdvilas Žalys, kurdamas naują meniu, užsibrėžė atgaivinti multikultūrinį Vilniaus kulinarinį paveldą. Šis meniu pristatomas visiškai atnaujintame „Stiklių“ restorane, kuriame virtuvės šefas kvies svečius išgirsti patiekalų ir restorano istoriją iš...
Prestižinio restorano šefas ėmėsi misijos – lietuviams lauke pateiks išskirtinę prancūzišką vakarienę (47)
Bendruomeniškumo jausmą skatinantis baltasis piknikas Le Dîner en Blanc Vilniuje skelbia apie naują, itin intriguojančią draugystę su Vilniaus simboliu jau tapusiu restoranu „Stikliai“.
Aš labai mėgstu kontrastus, nes tai dar viena galimybė pažinti ir išbandyti ką nors naujo. Tad jeigu praėjusią savaitę vienam kartui jus kviečiau aplankyti Naujamiestyje esančią ir niekuo per daug neišsiskiriančią kavinę, tai šiandieną kviečiu skirti laiko, finansų ir pasinerti į unikalų gastronomij...
Naujasis „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranų šefas Gerdvilas Žalys reformuoja „Stiklių“ Taverną (Aludę). Nuo šiol Tavernoje bus galima mėgautis skoniais, atkuriančias lietuviško kulinarinio paveldo gastronomiją pagal Cuisine Pur principus. Šefo meistrystės neužgožta pagarba ingredientui, pa...
Šių metų gruodžio 6 dieną „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranų šefas Gerdvilas Žalys pristatė naująjį meniu, kuris atspindi jo asmeninę lietuviškos gastronomijos interpretaciją. Ją restoranų šefas įvardija kaip tyrąją gastronomiją arba Cuisine Pur – lietuvių kilmės šefo patiekalai, sukurti i...
Elito pamėgtuose „Stikliuose“ įsidarbinęs naujas šefas nepasikuklino: su vidutinybėmis nedirbu (262)
„Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranuose vyksta pokyčiai – šį rudenį į Lietuvą sugrįžęs virtuvės šefas Gerdvilas Žalys ėmėsi kurti naują lietuviškos virtuvės identitetą. Iš mūsų virtuvės išbraukdamas pastarąjį blankų šimtmetį ir atsispirdamas nuo aukštų XIX amžiaus standartų, Gerdvilas padės ...