Savaitgalį Vilniuje kulinarinių knygų ir tinklaraščio autorė Renata Ničajienė pristatė naujausią darbą – knygą „Sezoninių skanumynų istorijos“. Kaip byloja pats pavadinimas, knygoje R. Ničajienė dalijasi ne tik 52 maistingų skanumynų receptais, bet ir sezoninio gyvenimo būdo istorijomis, kurios kvie...
„Gero maisto dienoraštis“
5 straipsnių
Prestižiniuose kasmetiniuose pasaulio kulinarinių knygų apdovanojimuose „World Gourmand Cookbook Awards“, kurie organizuojami jau 22 metus, garbingas vietas šiemet užėmė net du Lietuvos kulinarinių knygų kūrėjai – „Virtuvės mitų griovėjų“ vadovas Alfas Ivanauskas ir maisto tinklaraštininkė Renata Ni...
Į jaukų vakarą naujame sostinės restorane „The Owls“ pakviestiems svečiams Renata dėkojo už palaikymą visus metus, per kuriuos buvo išleistos keturios serijos „Gero maisto dienoraštis“ knygos bei vaišino savo pačios keptais saldžiais daržovių pyragais.
Visą besibaigiantį rugsėjį pirmą vietą negrožinės literatūros sąraše pagal perkamumą užimanti naujausia Renatos Ničajienės knygą „Gero maisto dienoraštis. Ruduo“ šiandien pristatyta kulinarinių knygų autorės bičiuliams bei bendraminčiams. Į jaukų vakarą naujame sostinės restorane „The Owls“ pakviest...
Šokoladas ir avokadai – puikus derinys lengvam desertui. Šio recepto ir knygos „Gero maisto dienoraštis“ autorę Renatą Ničajienę konsultavusi dietistė Toma Eroglu tvirtina, jog juodasis šokoladas, kuris yra pagamintas tik iš kakavos produktų, yra puikus magnio, geležies, mangano ir cinko šaltinis.