Vilniaus širdyje įsikūręs prekybos centras „Europa“ 2018 metus baigia reikšmingais pokyčiais: vien per paskutinį metų ketvirtį prekybos centre atsidarė net trys naujos įstaigos, dar dvi duris „Europoje“ ketina atverti netrukus.
Gyoza
5 straipsnių
Arbata Japonijoje – ne vien paprastas gėrimas, tačiau ir šios šalies kultūros dalis, todėl neatsiejama nuo kiekvieno šios tekančios šalies gyventojo kasdienybės. Vis dėlto Japonijos kultūra garsėja ne tik giliomis arbatos gėrimo tradicijomis, bet ir išlavintu estetiniu požiūriu, artumu gamtai ir pag...
Japonų virtuvės paslaptis išsiaiškinęs lietuvis papasakojo, ką iš tiesų valgo šios šalies gyventojai (37)
Vis daugiau lietuvių susižavi ir pamėgsta Japonijos, dar vadinamos Tekančios saulės šalimi, virtuvę. Vis dėlto daugumai tautiečių japonų tradicinė virtuvė vis dar asocijuojasi vien su sušiais. Japonai neįsivaizduoja savo tradicinės virtuvės ir be kitų itin populiarių patiekalų, tokių kaip gyoza kold...
Na gerai, gal šie koldūnai naminiai tik iš dalies, nes plonus tešlos lapelius pirkau kinų produktų parduotuvėje. Taigi receptas labai paprastas.
Negaliu sakyti, kad esu abejingas japonų maistui. Japonija yra mano antroji Tėvynė. Mano senelis buvo japonas. Ne, nebuvo, bet štai jūs išklausėte ir suklusote. O ką, jeigu tikrai. Ne, mano seneliai buvo lietuviai.