Po Velykų visuomet lieka kiaušinių. Visos šeimininkės suka galvas, kaip įdomiau juos panaudoti. O galima ne tik pasigaminti iš jų puikius patiekalus, bet ir tokius, kurie papuoš ir patį Velykų stalą. Štai tikros jūsų šventinio puošmenos.
įdaryti kiaušiniai
11 straipsnių
Neatsilikime nuo madų ir įneškime ryškesnių spalvų į mūsų šventinį meniu! Štai Neringos Zeleniūtės paruošti ne tik fantastiško skonio, bet ir ryškios spalvos įdaryti kiaušiniai, kurių receptą tikrai verta išbandyti. Panardinti burokėliuose su gardžiu įdaru ne tik papuoš jūsų velykinį stalą, bet dar ...
Sočioms šv. Velykoms negailime vaišių ir paprastai nudažome daugiau kiaušinių, nei suvalgome. Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Veterinarijos sanitarijos skyriaus vyriausioji specialistė Kamilė Petškevičiūtė teigia, kad išvirtus kiaušinius patariama laikyti šaldytuve ir suvalgyti juos tą ...
Velykos neįsivaizduojamos be kiaušinių. Ne tik margučiai, bet ir įdaryti kiaušiniai tokie populiarūs, kad tikriausiai jų rastume ant kiekvienos šeimos šventinio stalo. Delfi Maistas siūlo penkis įdarytų kiaušinių receptus kiekvieno skoniui.
Tiek kasdieniam stalui, tiek šv. Velykų vaišėms puikiai tinka įdaryti kiaušiniai. Šįkart – trynių ir daržovių įdaras. Įdaryti kiaušiniai – puiki stalo puošmena.
Pasibaigus šv. Velykoms lieka daug virtų kiaušinių. Jei mintis valgyti juos vienus nebedžiugina, siūlome išeitį – net 5 receptus, kuriuose likę virti kiaušiniai atras savo vietą. Nuo gaivių salotų iki sočių gurmaniškų kukulių ir net saldumynų, rašoma pranešime spaudai.
Įdaryti kiaušiniai – tikra klasikų klasika. Kad ir kokie būtų jūsų mėgstamiausi, charizmatiškasis virtuvės šefas Alfas pasiūlys tokius, kurie taps jūsų naujais mėgstamiausiais. Tarp šio patiekalo ingredientų – ir arbata! Kam ji bus naudojama, sužinokite šioje laidoje.
Jei norite kitokio, netradicinio ir įdomesnio skonio ant velykinio stalo, tuomet būtinai išbandykite kiaušinius, įdarytus rūkytais menkių ikrais. Skonis labai geras, subtilus ir išsiskiriantis nuo kitų velykinių patiekalų. Šie užkandžiai bus tikras gurmanų džiaugsmas!
Mada, maistas, kelionių kryptys, parduotuvių tipas – viskas sukasi ratu. Kažkada sūrio ir pieno eidavome į pieninę, duonos į kepyklą, o dešros pas mėsininkus. Tada atėjo supermarketų era. Kažkada kliošinės kelnės buvo must have, o dabar vėl yra must have. Taip ir su įdarytais kiaušiniais. Ne tik lie...
Šių Velykų patiekalai turės būti ne tik skanūs, bet ir gražūs – kitaip neturėsime kuo pasidalinti su virtualiais bičiuliais. Ruošdamiesi šventėms dėmesį sutelkite ir į stalo dekorą.
Mano favoritai šventiniu laikotarpiu visuomet būna greitai paruošiami užkandžiai. Tuomet ant stalo galima patiekti daugiau įvairesnių skonių, o ir virtuvėje nereikia praleisti visos dienos… Šis kiaušinių užkandis yra ne tik greitai pagaminamas, pigus, bet ir labai labai skanus. Pagrindiniai ingredie...