Įdarytos bulvės – vienas tokių patiekalų, kuriuos smagu ruošti ir dar skaniau valgyti. Paruošimas – minimalus, o gardumas neišpasakytas! Išsisaugokite įdarytų bulvių receptą – pravers, kai virtuvei neturėsite daug laiko.
įdarytos bulvės
5 straipsnių
4 asm. Gaminimas 30 min. Kepimas 45 min. Orkaitės temperatūra 200 °C
4 asm. Gaminimas 30 min. Kepimas 45 min. Orkaitės t-ra 200 °C Reikės 4-6 lygių bulvių su lupena, tinkančių įdaryti Šlakelio aliejaus 1 šaukštelio Provanso žolelių 1 svogūno 6-8 rudųjų pievagrybių 1 indelio SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Originalus“ 40 g KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos fi...
Šis receptas gal ir ne pats sveikiausias, bet kartais pasilepinti tikrai galima. Bulvių odelės a.k.a. potato skins – ne taip jau dažnai naudojamas bulvių gamybos būdas. Taip ruošiant bulves jos kepamos du kartus, kad odelės taptų traškios.
Lietuviška virtuvė neįsivaizduojama be bulvių, o kai kurie bulvių patiekalai laikomi nacionaliniu mūsų tautos kulinariniu paveldu. Statistikos duomenimis, lietuvis per parą suvalgo vidutiniškai apie 250 g bulvių, tad jas netgi drąsiai galima vadinti antrąja mūsų duona. Ir nors dažniausiai bulvės yra...