ispanų virtuvė

13 straipsnių

Natilla (liet. natija) – tai švelnaus skonio ir lengvos tekstūros desertas, kuriam pagaminti tereikia 6 ingredientų. Ispanijoje šio deserto galima nusipirkti beveik kiekvienoje parduotuvėje. Dažniausiai galima rasti vanilinio ir šokoladinio skonio natillų.

2018.11.01 11:00

Šis sūrio apkepas – tai tarsi tvirtas pudingas, kurį galima patiekti su mėgstamu džemu, uogomis, vaisias ar kitais mėgstamais priedais. Apkepas valgomas tiek karštas, tiek šaltas, bet man asmeniškai skaniausias dar karštas, kai apkepo krašteliai traškūs.

2018.08.30 11:17
LRT KULTŪROS laida „Euromaxx“, LRT.lt

Seniausias pasaulyje restoranas įsikūręs Ispanijoje, kurį Madride dar 1725 metais drauge su žmona atidarė prancūzas virėjas Jeanas Botinas. Vėliau restoraną paveldėjęs jo sūnėnas davė jam naują vardą „Botino sūnėnas“. Šiame restorane lankėsi daugybė garsių klientų, bet, ko gero, garsiausias – rašyto...

2018.08.02 15:40

Ispaniška brokolių tortilija, kuriai pagaminti tereikia 3 pagrindinių ingredientų! Paprasčiau ir būti negali! Ši tortilija gali būti puikus užkandis ant jūsų stalo. Greitai ir paprastai paruošiama, vegetariška ir labai gardi – tortilija tikrai patiks visiems.

2018.06.05 15:44