Jei senosios mišrainės nusibodo, išbandykite jautienos liežuvio ir marinuotų pievagrybių mišrainę. Gurmanams tikrai ji patiks. Jautienos liežuvio ir marinuotų pievagrybių mišrainę papuoškite krapų šakelėmis.
jautienos liežuvis
4 straipsnių
Kviečiame namuose pasigaminti visame pasaulyje maisto ekspertų vertinamą jautienos liežuvį ir jį gardinti populiariausiais žiemos prieskoniais.
Žiemos šventės nuo seno lietuviams asocijuojasi su galimybe gražiausią metų laiką sutikti su šeima prie tradiciniais patiekalais nukloto vaišių stalo. Per šventes lietuvių stalai neapsiriboja dvylika patiekalų. Tiek per Kūčias, tiek per Kalėdas lietuviai skanauja įvairius žuvies patiekalus, valgo tr...
Atsibodo įprasta pilka šaltiena? Virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas jums turi nerealų pasiūlymą – spalvinga, graži ir nepaprastai gardi! Žiūrime, įsidėmime ir gaminame.