Jei jau gaminti, tai tik jautienos troškinį. Tokiu būdu gausite pavasarį organizmui taip reikalingos geležies, taip pat – cinko, seleno, vitaminų B12, B3 ir B6. O be to, tai – puikis geležies šaltinis. Jautienos troškinį gaminkite su daržovėmis – taip gausite dar daugiau naudos.
jautienos troškinys
9 straipsnių
Jautienos troškinys – patiekalas, kurio pagrindinis ingredientas yra jautienos mėsa. Daugiau receptų galite rasti Delfi receptų puslapyje.
Jautiena, burokėliai ir avinžirniai suteikia įvairovę tiek skonio, tiek tekstūros atžvilgiu, tad tai gali būti malonus atradimas mėgstantiems skanius ir sočius patiekalus. Šį jautienos troškinį patiekite su bulvėmis, ryžiais, šviežiomis daržovėmis.
Jautienos troškinys patogus tuo, kad viskas ruošiama viename puode. Troškinsite apie pusantros valandos – užtat mėsa bus minkštut minkštutėlė. Patiekite troškinį su virtomis bulvėmis.
Jautienos troškinys – ne tas patiekalas, kurį būtų galima pagaminti prabėgomis. Reikia lukterėti, kol mėsa išsitroškins. Patiekite jautienos troškinį su mėgiamu garnyru.
Gyvenimo būdo tinklaraštininkei Ieva Swan gaminti kasdien atrodo lyg laiko švaistymas. Jeigu žinoma moteris ir sukasi virtuvėje, maisto pasiruošia bent trims dienoms į priekį, prekes užsako internetu, o jas atsiima net neužeidama į parduotuvę. Taip su vyru Artūru ne tik sutaupo daug laiko, bet ir sv...
Gaminant šį troškinį, kepti tereikės vos kelias minutes, tačiau laukdami, kol tikra magija įvyks orkaitėje, turėsite apsiginkluoti geležine kantrybe.
Pastaruoju metu esu apsėsta troškinių gaminimo manija. Drąsiai į troškinius dedu viską, ką randu šaldytuve ir stebiu, kas iš to išeis. O pavyksta gerai ir net labai. O jei kažkas truputį ne taip, visada išgelbėja prieskoniai ar padažai.
Sotus, aštrus ir labai skanus jautienos troškinys. Šiuo metu jis puikiai tinkamas, kai už lango vėjas ir lietus, o namuose norisi jaukaus ir šilto maisto.
Vos penki ingredientai - ir gardi vakarienė paruošta. Nors produktų reikia nedaug, patiekalas tikrai sotus ir spalvingas tiek skonio, tiek išvaizdos prasme.