Modelis, tinklaraščio „KitchenJulie“ įkūrėja Julija Steponavičiūtė su vyru, prodiuseriu Arnu Vosyliumi laukia šeimos pagausėjimo. Apie tai moteris paskelbė socialiniame tinkle „Instagram“.
Julija Steponavičiūtė
28 straipsnių
„Iki“ šefų kepures pasimatavo klientai – ragautojai tapo populiarių pietų pasirinkimų vertintojais (2)
Laiką ir pinigus taupantys, maistingi ir skanūs patiekalai parduotuvėse – vis dažnesnis kasdienis pasirinkimas. Prekybos tinklas „Iki“, neseniai atnaujinęs pagamintų patiekalų prekės ženklą, į pateikalų vertinimą įtraukė ir pirkėjus. „Iki“ klientų valdyba, pirmoji tokio pobūdžio iniciatyva Lietuvoje...
Daugeliui žmonių kasdienis maisto gaminimas – nemažas iššūkis, kai reikia suderinti laiko stoką, norą pasirūpinti maistinga mityba, tačiau pernelyg neišlaidauti. Kad pirkėjai galėtų mėgautis skaniu, šviežiu, pinigus ir laiką taupančiu kokybišku maistu, prekybos tinklas „Iki“ pristato naują deli pati...
Garsus modelis Julija Steponavičiūtė-Vosylė neslepia, kad atsidūrusi mados industrijoje, ji turėjo gyvenime etapą, kuomet kruopščiai ir net perdėtai smulkiai skaičiavo kalorijas bei sverdavo kiekvieną į burną patenkantį kąsnį. Tačiau šiandien moteris – kulinariją pamilusi, tinklaraščio „Kitchen Juli...
Buvęs modelis Simona Starkutė savo karjerą pradėjo vos 17-os, kai atlydėjo draugę į modelių atranką. Tiesa, bičiulės neatrinko, o Simona buvo iškart pastebėta. Nors tai skamba kaip neįtikėtina sėkmės istorija, vos po kelių savaičių jos namuose kilo gaisras. Todėl modelio darbas jai buvo išsigelbėjim...
Garsiam modeliui, tinklaraščio „KitchenJulie“ įkūrėjai Julijai Steponavičiūtei šis penktadienis kaip niekada ypatingas – ji ištekėjo už prodiuserio Arno Vosyliaus.
Antradienio vakarą vykusioje spaudos konferencijoje paskelbta, kas tapo Lietuvos nacionalinių kino apdovanojimų „Sidabrinė gervė“ nominantais. Tarp jų – Serbijos, Lietuvos, Liuksemburgo, Prancūzijos ir Bulgarijos bendros gamybos filmas „Eisiu, kiek reikės“. Šis filmas pretenduoja tapti geriausiu maž...
KITCHEN JULIE kartu su SKANDIAMO pristato kalėdinio stalo konceptą, kurio siekis buvo sukurti intymią šventinę atmosferą ieškant dizaino elementų ir maisto dermės.
Vienas sėkmingiausių Lietuvos modelių 27-erių Julija Steponavičiūtė, patenkanti į turtingiausių lietuvių sąrašus, kurios turtas skaičiuojamas milijonais, ko gero viena nedaugelio manekenių, gebanti ne tik išlaikyti tobulas kūno linijas, bet ir kasdien gaminti įmantriausius patiekalus.
„Sąmoninga mityba yra meilės išraiška, pasirinkimas gyventi pilniau. Gyvenime maistas, kaip ir emocijos, visada įvairiaspalvis: saldu, sūru, šiurkštu ir švelnu“, – pasakoja tinklaraščio ir knygos „Kitchen Julie“ kūrėja Julija Steponavičiūtė. Vasara yra nepakartojama savo gėrybių gausa, o Julijos kur...
Milijonus eurų uždirbusios Julijos Steponavičiūtės istorija: vaikystė be mamos ir neregėta sėkmė modelių pasaulyje (20)
Julija Steponavičiūtė, karštą vasaros dieną vaikštinėdama su šuniuku Vilniaus gatvėmis, atrodo kaip tiesiog daili mergina, kurią gatvėje ne kiekvienas ir atpažįsta. Julija retai dalija interviu ir nemėgsta viešo gyvenimo. Nors iš tiesų ji pelnytai vadinama vienu garsiausių Lietuvos modelių.
Išsiilgtas šiltasis metų laikas – puikus laikas iškyloms, kurias surengti galime tiek savaitgalį gamtoje, tiek bet kurią darbo dieną čia pat miesto parke. Ne taip svarbu kur ar su kuo, bet svarbiausias iškylų atributas visuomet yra maistas. Mėgaujantis juo gryname lauke, ne mažiau svarbus ir pateiki...
Dirbant iš namų ir kone kasdien gaminant, ilgainiui išsisemiame. Ką jau kalbėti, kad visada norime greitai paruošiamų, tačiau skanių pietų. Tad tinklaraščio „KitchenJulie“ autorė Julija Steponavičiūtė pasidalijo darbo dienos pietums ar gardžiai vakarienei tinkamu, originaliu itališku receptu.
Dažnai būtent atėjus pavasariui apima noras atsinaujinti namus, peržiūrėti spintos turinį ir pradėti naujas veiklas. Po žiemos ir virtuvėje norisi pokyčių, kurie atneštų daugiau gaivių bei įdomių skonių. Maisto tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorė Julija Steponavičiūtė derindama įvairiausius ingredie...
Jeigu manote, kad sumuštinis pusryčiams – tai neįdomus ir atsibodęs patiekalas, galvokite iš naujo! Maistui tampant naująja socialinių tinklų turinio žvaigžde, vadinamieji vieno sluoksnio sumuštiniai (angl. open sandwiches) išgyvena tikrą renesansą. „Nauja socialinių tinklų mada atgaivina šį patieka...
„Kiek atsimenu, mano šeima visada turėjo ypatingą ryšį su gamta. Tiek mama, tiek močiutė užsiėmė floristika, tad galima sakyti, kad mane augino kartu su gėlėmis“, – pasakoja juvelyrė Simona Samojauskaitė. Ji šiuos prisiminimus pavertė savo naujausia aukštosios juvelyrikos kolekcija „Flora“, kuri spi...
Spintelėje užsiliko apdžiūvusių duonos riekelių? Sukate galvą, ką su jomis pagaminti, kad nereikėtų išmesti? Anot maisto tinklaraštininkės Julijos Steponavičiūtės, tai jokia problema, anaiptol – galimybė leistis naujų kulinarinių atradimų link! Štai Viduržemio jūros regiono šalių virėjai jau seniai ...
Skonių ieškotojas Alfas Ivanauskas svečiuojasi tinklaraščio „KitchenJulie“ autorės, manekenės Julijos Steponavičiūtės virtuvėje ir jums pasakoja bei rodo: a) kaip manekenės kepa tobulus blynelius, b) kaip fotografuoti maistą, kad įkaistų jūsų instagramas! Žiūrime.
Skrebutis su avokadu (angl. avocado toast) daugelio maisto tendencijų sekėjų yra įvardijamas kaip bene populiariausias pastarųjų metų stilingo jaunimo užkandis. Jį galima surasti visose madingiausiose kavinėse, o kiekvienas save gerbiantis „influenceris“ turi turėti bent vieną nuotrauką savo sociali...
Penktadienio pavakarę daugybė gero skonio ir meno entuziastų rinkosi į klubą „Anna Mesha butas", kuriame buvo pristatyta speciali žinomų Lietuvos moterų kūnu tapytų paveikslų paroda, skelbiama pranešime spaudai.