Tomas ir Dovilė Ilevičiai Kauno raj. kaimo turizmo sodyboje užsiima neįprasta veikla Lietuvoje – gamina fermentuotus juoduosius česnakus. Tai – smulkusis šeimos verslas, tad su tėvų ir vaikų pagalba jiedu čia sukasi dviese. Prieš trejus metus jie buvo pirmieji to ėmęsi verslininkai, tačiau po truput...
juodasis česnakas
3 straipsnių
Ar teko ragauti juodojo česnako? Pasak šeimyniniam verslui vadovaujančios Dovilės Čiūtaitės-Ileviečienės, iš 10, kuriems pasiūlo jo išbandyti, trys atsisako nė neragavę – tiesiog nedrįsta arba nenori. Iš 7 ragaujančių penkiems juodieji česnakai patinka, o trys tampa tikrais fanais.
Juodasis česnakas – tikras išsigelbėjimas tiems, kurie paprastai vengia šios daržovės: lengviau virškinamas ir nepalieka blogo burnos kvapo (1)
Česnakas – labai skani prieskoninė daržovė, tačiau daugelis žmonių jos vengia, nes suvalgius česnako sutrinka virškinimas ir atsiranda blogas burnos kvapas. Jei esate vienas iš tų žmonių, turime jums gerų žinių – Lietuvoje vis labiau populiarėja juodasis česnakas, stebinantis unikalia tekstūra ir šv...