Jūros gėrybių patiekalai

46 straipsnių

Jeigu norite greito, maistingo ir labai skanaus patiekalo – gaminkite gaivias salotas su krevetėmis. Jas paruošti galima vos per 10 minučių, be to, jos itin skanu valgyti su mėgstamais žalumynais, daržovėmis ir vaisiais. Gaivios salotos su krevetėmis ir avokadais – puikus pasirinkimas tiek pusryčiam...

Laikantis visų tradicijų, paeliją reikia ruošti specialioje maždaug 30 cm pločio keptuvėje plokščiu dugnu. Tačiau galima paeliją gaminti ir paprastoje plačioje keptuvėje. Ispanijoje paelija ruošiama grilyje, todėl dar yra pagardinta maloniu dūmo aromatu. Tiesiog paelijos keptuvė yra dedama ant grili...

Parengė Roma Macijauskaitė

Šaltuoju metų laiku ieškome šildančių patiekalų. Jie sotesni, turtingesni skoniu, prieskonių gausa. Jūsų virtuvei parinkome įvairiausių karštų patiekalų receptų: mėsos, jūros gėrybių, grybų, daržovių – sau tinkantį ras ir visavalgis, ir vegetaras. O kad būtų patogu ir nesudėtinga ruošti – gamybos pr...

Italijoje labai mėgstamas jūros gėrybių užkandis pagal Gian Luca Demarco. Kol kas juo teks mėgautis namuose, tačiau, tikimės, jau greitai bus galima pavaišinti ir draugus. Tai puikus pasirinkimas smagiems pasisėdėjimams vakarais.