Vien ištarus žodį rizotas burnoje galima pajusti kreminio patiekalo skonį. Šįkart rekomemduojame jį gaminti su krevetėmis. Apsivalgymas toks rizotas – ne kitaip.
Jūros gėrybių patiekalai
46 straipsnių
Vienos iš gardžiausių jūros gėrybių – midijos. Ir paruošti jas taip paprasta! Paruoštas midijas patiekite su skrudintu batonu.
Jeigu norite greito, maistingo ir labai skanaus patiekalo – gaminkite gaivias salotas su krevetėmis. Jas paruošti galima vos per 10 minučių, be to, jos itin skanu valgyti su mėgstamais žalumynais, daržovėmis ir vaisiais. Gaivios salotos su krevetėmis ir avokadais – puikus pasirinkimas tiek pusryčiam...
Įprastai cezario salotas gaminame su vištiena. Tačiau šios – kitokios, su krevetėmis. Kas valgė šias cezario salotas, liko sužavėti.
Laikantis visų tradicijų, paeliją reikia ruošti specialioje maždaug 30 cm pločio keptuvėje plokščiu dugnu. Tačiau galima paeliją gaminti ir paprastoje plačioje keptuvėje. Ispanijoje paelija ruošiama grilyje, todėl dar yra pagardinta maloniu dūmo aromatu. Tiesiog paelijos keptuvė yra dedama ant grili...
Norintiems recepto su jūrų gėrybėmis, rekomenduojame midijas su pomidorais. Gana nesunkiai paruošiamas patiekalas stebina savo skoniu ir aromatais. Papuoškite midijas su pomidorais krapų šakelėmis.
Šaltuoju metų laiku ieškome šildančių patiekalų. Jie sotesni, turtingesni skoniu, prieskonių gausa. Jūsų virtuvei parinkome įvairiausių karštų patiekalų receptų: mėsos, jūros gėrybių, grybų, daržovių – sau tinkantį ras ir visavalgis, ir vegetaras. O kad būtų patogu ir nesudėtinga ruošti – gamybos pr...
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi salotų su krevetėmis receptu.
Italijoje labai mėgstamas jūros gėrybių užkandis pagal Gian Luca Demarco. Kol kas juo teks mėgautis namuose, tačiau, tikimės, jau greitai bus galima pavaišinti ir draugus. Tai puikus pasirinkimas smagiems pasisėdėjimams vakarais.