Tradiciškai žuvis prisimename atėjus adventui, kai dažno lietuvio pietų ar vakarienės meniu bent kelis kartus per savaitę tampa be mėsos. Labai rekomenduoju šią tradiciją išlaikyti ir visus metus, nes žuvys jau nuo seno vertinamos kaip puikus aukštos kokybės baltymų, riebalų ir svarbių mikromedžiagų...
jūrų lydeka
3 straipsnių
Dažną mūsų grįžusi iš žvejybos prie durų pasitinka murkianti katė. Ir ne paslaptis kodėl. Ją vilioja šviežios žuvies kvapas. Tačiau, lepindami savo augintinę sužvejotu laimikiu, galite jai rimtai pakenkti.
Užgavėnių stalas neįsivaizduojamas be blynų, o žvejo stalas – dar ir be žuvies. Tačiau abu šiuos dalykus galima puikiai suderinti. KABLYS.lt siūlo išbandyti labai paprastai paruošiamus, bet tikrai nepaprastai gardžius žuvies blynus.