Per pastaruosius keletą metų avokadai smarkiai išpopuliarėjo. Ir ne tik dėl to, kad yra skanūs ir tinka su įvairiausiais patiekalais, bet ir dėl maistingų bei vertingų medžiagų gausos. Avokaduose yra gerųjų riebalų ir kitų organizmui naudingų medžiagų, tokių kaip kalio bei magnio.
kaip sunokinti avokadą
3 straipsnių
Vienas nesmagiausių momentų virtuvėje, tai amžinas laukimas, kol sunoks avokadas. Arba priešingai: staigmena, vaisių lėkštėje vietoje gražaus banano radus juodą tiženą.
Avokaduose daugybė gerųjų medžiagų: vitaminų C, E, D, K, B, angliavandenių ir net 35 proc. augalinių riebalų, kurie puikiausiai pakeičia gyvulinius. Nors avokadas savo tekstūra gali priminti sviestą, visgi jis yra nepalyginti sveikesnė alternatyva, kurią spėjo pamėgti ir mūsų tautiečiai. Dalijamės t...