Įvairių yra kalėdinių pyragų. Gamindami pagal vieną receptą jį brandiname, kitas receptas – šviežiai kepto ir iškart valgomo pyrago. Šis kalėdinis pyragas – būtent toks.
kalėdinis pyragas
4 straipsnių
Kalėdinis pyragas – konditerinis kepinys, kepamas Kalėdų proga. Pyragas gali būti įvairių tipų bei skonių.
Keli Kalėdinių pyragų receptai:
- Kalėdinis pyragas;
- Vokiškas kalėdinis pyragas;
- Obuolių ir aguonų pyragas.
Iki didžiųjų žiemos švenčių liko kaip tik tiek laiko, kiek reikia subrandinti sodraus skonio Anglišką džiovintų vaisių pyragą. Vienas populiariausių saldžiųjų šventinių kepinių pradedamas gaminti iškart po Vėlinių ir iki pat Kalėdų laistomas bei brandinamas, kad taptų nepamirštamu vaišių stalo skanė...
Tinklaraštininkė Renata Ničajienė dalijasi mėgstamiausio kalėdinio pyrago receptu, kurį aprašė savo knygoje Sezoninių skanumynų istorijos.
Kviečiame jus kepti bei dalyvauti konkurse „Kalėdiniai kepiniai“, o pačių geriausių receptų laukia puikūs prizai! Konkurso sąlygos čia.