Saulėje žibantis smėlis, intensyviai žalios spalvos palmės, apsnigta Teidės ugnikalnio viršukalnė, spalvingos papūgos Loro parke ir nesibaigiančios fiestos – visa tai galima pamatyti vienoje didžiausių Kanarų salų Tenerifėje. Pažvelgus į salos įvairovę, nieko keisto, kad ši sala yra viena labiausiai...
Katalonijos virtuvė
3 straipsnių
Šiame patiekale draugiškai susijungia kalafioro salstelėjimas ir lengvas raudonųjų paprikų aštrumas. Išmokus gaminti Romanesco padažą, jį galima naudoti prie žuvies patiekalų, nes būtent tam šis padažas ir buvo sukurtas Katalonijos žvejų.
Barselona – vienas mylimiausių lietuvių savaitgalio kelionių miestų. Katalonijos sostinė vilioja daugeliu dalyku, o gurmaniškas maistas yra vienas jų.