Galite pradėti dieną su šiuo gėrimu arba pakeisti antrą popietinį puodelį kavos – aprūpinsite organizmą antioksidantais ir daugeliu kitų naudingų medžiagų. Gardi arbata stimuliuoja kūną ir protą, gerina virškinimą, skatina spartesnį kenksmingų medžiagų šalinimą iš organizmo – viskas, ko reikia, nori...
Katechinai
4 straipsnių
Sparčiai populiarėjanti japoniška mačia arbata užkariauja daugelio kasdienį meniu. Vis daugiau žmonių renkasi į miltelius sutrintą žaliąją arbatą ne tik dėl jos sveikatinančių savybių, bet ir dėl unikalaus skonio.
Skaitydami vaistų instrukcijas veikiausiai pastebėjote, kad kai kurie preparatai gali slopinti ar stiprinti kitų medžiagų poveikį, jei jie vartojami vienu metu. Tas pats vyksta ir vienu metu vartojant tam tikrus maisto produktus.
Žalioji arbata yra pirmoji, kurią pradėjo virti žmonės, ir tai vyko jau 2737 metais prieš Kristų. Unikalus šios arbatos poveikis žmogaus organizmui padėjo išsaugoti jos populiarumą pastaruosius 4700 metų.