„Kai staiga ateina tokie rudeniški orai, norisi ir grįžti į rudenį, kuriame gausu bulvių ir baravykų. Šis dueatas visada buvo mūsų šeimos TOP viršūnėje. Tad šiandien įvyko bulvių ir baravykų naikinimo akcija – reikia ruoštis naujam sezonui“, – socialiniame maisto gamintojų puslapyje pasidalijo panev...
Kėdainių blynai
6 straipsnių
Kėdainių blynai – tikra lietuviškos virtuvės klasika. Traški bulvių plutelė išorėje ir sultinga mėsa viduje. Juos puikiai papildo grietinė, spirgučiai ar įvairūs padažai.
Praėjusį savaitgalį „Agrorodeo“ komanda keliavo po Lietuvą – Dakaro raliui paruoštą „Toyota Hilux“ automobilį ir „Scania“ techninės pagalbos sunkvežimį išvysti galėjo įvairių šalies regionų gyventojai. Jie turėjo progą Vaidotui Žalai ir Sauliui Jurgelėnui užduoti klausimų apie varžybas ir dalijo tal...
Amerikoje restoraną įkūręs lietuvis: jei rusams atrodo, kad restoranas rusiškas, tegul jie taip ir mano (119)
Prieš porą metų DELFI rašė apie sėkmingą pirmąjį lietuvišką restoraną Kalifornijoje, žaismingai pavadintą „Mama Papa Lithuania“, kuriame svečiai skanauja tikrų tikriausią lietuvišką maistą. Tačiau sudarytame geriausių San Fransisko rusų virtuvės restoranų gide šis lietuvių šeimos restoranas pristato...
„Jau pradedu net ir pats pastebėti, kad neadekvačiai reaguoju, kai pamatau restorane kur nors Šiauliuose arba Telšiuose antrąjį patiekalą už 6 eurus. Iškart pradedu galvoti – kažkas čia ne taip. Kodėl ne 16 eurų? Kodėl ne 26 eurai, kaip esu įpratęs Vilniuje? Ir tik tada prisimenu, kad čia normali ka...
Mano vyras pripažįsta tik vienos rūšies blynus – Kėdainių. Jie sotūs, gardūs ir labai tinka šaltiems rudens vakarams, kai norime kažko truputėlį riebesnio.