Kepti obuoliai tinka tiek pusryčiams, tiek vakarienei. Maisto tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė Zemenskienė pabandė juos įdaryti avižiniais dribsniais ir liko maloniai nustebusi: keptų obuolių rezultatas pranoko visus mano lūkesčius, buvo ir gardu, ir sotu!
kepti obuoliai
6 straipsnių
Prasidėjus pavasariui norisi maitintis kuo sveikiau. Juk visai netrukus – atostogų sezonas. Vis tik, geriant kavą atsisakyti gardaus deserto – misija ne iš lengvųjų. Tačiau daugelis įprastų saldėsių turi sveikesnes savo alternatyvas, kurios savo skoniu neretai lenkia net itin nuodėmingą kepinį.
Kepti obuoliai – desertas, kurį galima pateikti pusryčiams, pietums ar vakarienei. Gardu, lengva ir nenusakomai aromatinga. Keptus obuolius papuoškite mėtos lapeliais.
Prisiminiau vaikystės desertą – keptus obuolius, kuriuos kepdavo mama. Šiandien aš iškepiau savo vaikams.
Tarp rudens dovanojamų gėrybių metai iš metų populiarumo viršūnės neužleidžia obuoliai. Nors šie Lietuvos soduose gausiai auginami vaisiai lietuviams yra nuo seno gerai pažįstami ir, rodos, visų mėgstami, sveikatos priežiūros specialistai rekomenduoja į obuolius atsigręžti darsyk bei atrasti jų nepa...