keptos bulvės

15 straipsnių

Keptos bulvės – puikus garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų. O galima valgyti ir viena – kaip atskirą patiekalą su norimais padažais.

3 skaniausi būdai, kaip iškyloje
paruošti bulves, – nuo šiol gaminsite tik šitaip

Sunku būtų rasti žmogų, ypač Lietuvoje, kuris nemėgsta patiekalų iš bulvių. Šis produktas, nors ir nelabai sveikas, bet iš tiesų yra universalus, o svarbiausia – labai skanus. Bulvės skanios pačios savaime – norint jas pagardinti, nereikia nieko ypatingo, tačiau egzistuoja nemažai receptų iš bulvių.

Artėjant Joninėms daugelis suka galvą, kaip sutikti šią vasaros šventę ir kokiais ypatingais patiekalais nustebinti susirinkusius svečius. Populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė siūlo Jonines praleisti iškylaujant ir kartu su prekybos tinklu „Iki“...

Gaminimo laikas 10 min. Kepimo laikas 20 min. 5–6 bulvių 50 g ištirpinto sviesto Mėgstamų prieskoninių žolelių 50 g tarkuoto kietojo sūrio Žiupsnelio druskos Šviežiai grūstų juodųjų pipirų