Kiekvieną pavasarį nekantriai laukiame šviežio derliaus daržovių, kurios pakepintos jos gali būti dar gardesnės. Žinoma, svarbu žinoti keletą taisyklių, kad jos iškeptų tobulai: skirtingas daržoves berti į keptuvę vieną po kitos pagal kepimo laiką, visada pjaustyti jas vienodo dydžio gabalėliais. O ...
keptos daržovės
6 straipsnių
Nors kasmet, atėjus gražiausioms žiemos šventėms, nerimaujame, kad nepasirūpinome visais valgiais, maisto vis tik lieka. Kad kruopščiai ruoštų mėsos, žuvies patiekalų, su meile keptų pyragų bei maišytų mišrainių greitai išmesti nereikėtų, specialistai pataria, kaip likučius laikyti bei išsaugoti.
Tikriausiai nėra tokio stalo, ant kurio per didžiausias metų šventes nebūtų patiekta silkė – vienas iš tradicinių šventinių patiekalų. Statistika rodo, kad gruodžio mėnesį skirtingų silkės gaminių šalyje parduodama beveik dukart daugiau nei kitais mėnesiais. Patiekalų su silke gaminama pačių įvairia...
Šiandien jums sveiko maisto gamybos studijos „Good Food Studio“ įkūrėja Aistė Švetkauskė siūlo pasigaminti lęšių ir morkų makaronus su keptomis daržovėmis.
Tegu kelias į visos žmonijos, ne tik vyrų, širdis eina per skrandį. Svetainė Adme.ru atrinko septynis patiekalus, kuriuos visiems reikėtų mokėti meistriškai gaminti. Jie gali tapti jūsų firminiais valgiais, o namiškiai už tai bus tik dėkingi. Gero apetito!
Ant grotelių keptas maistas yra ne tik labai skanus, bet ir sveikas. Pateikiame keptų daržovių marinavimo būdus, kuriuos galėsite išbandyti per išeigines sode ar gamtoje.