keptuvė

46 straipsnių

Keptuvė – indas, skirtas gaminti maistą ant ugnies, kaitros, orkaitėje ar kepsninėje.

Pasakė, kiek ilgai maistą galima ruošti subraižytoje keptuvėje ir kas nutinka kaitinant ją tuščią

Genialus triukas iš „TikToko“, po kurio sena keptuvė atrodys kaip nauja – šį būdą naudoja ir virtuvės šefai

Čeburekų receptas neturintiems laiko – tokie skanūs, kad nespėsite kepti

Pasakiško skonio sultingi ir traškūs kotletai – Eliza pataria, kaip gaminti, kad ir virtuvė liktų švari, ir laiko sutaupytumėte

Kaunietė kviečia pasigaminti tinginių lazaniją: ji net skanesnė už tradicinę, o gaminti – kur kas paprasčiau

Ar žinote tą jausmą, kai virtuvėje nėra kur kojos pastatyti, nes viskas užgrūsta įvairiausiais rakandais: nuo puodų, puodelių, keptuvių, prikaistuvių iki samčių ir rėčių. Tai kokia išeitis? Viskas labai paprasta – tereikia išsirinkti kokybiškus, ilgaamžiškus ir kelias funkcijas atliekančius virtuvės...