Sako, ryto valgis turi būti sočiausias, tad kviečiame išsikepti tokią kiaušinienę. Gaminadmi užtruksite apie 15 minučių. Kiaušinienę patiekite su žaliomis daržovėmis.
kiaušinienė
39 straipsnių
Jei pusryčiams gaminsite skrebutį su kiaušiniene ir traškiu kumpiu, – pasisekimas garantuotas. Šiame patiekale telpa visa skonių harmonija, o juk dar ir maistinga. Patiekite skrebutį su kiaušiniene, kol karštas.
Gardiems pusryčiams – vafliai su kiaušiniene. Čia puikiai dera krevetės ir salotos. Na o idėja atšildytus kruasanus paversti gardžiais traškiais vafliais verta atskirų aplodismentų.
Tai bus orkaitėje kepta kiaušinienė. Su daržovėmis, su dešrelėmis. Iš orkaitės ištrauktą kiaušinienę apibarstykite čederio sūriu ir petražolėmis.
Profesorius Stukas atsakė, kiek kiaušinių per savaitę galima suvalgyti, ir koks būdas paruošti kiaušinį – sveikiausias (7)
Vieni kiaušinių vengia ir išvis nevalgo, kiti neįsivaizduoja pusryčių be šio produkto. Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto profesorius Rimantas Stukas sako, kad kiaušiniuose yra daugybė naudingų organizmui medžiagų, tačiau nereikėtų persistengti juos valgant.
Susiruošus pusryčiauti vienam norisi kiaušinienės, kitam – blynų. Trečias paprašys salotų, o ketvirtas užsigeis karštų bandelių. Į tekstą sudėjau 9 receptus, kurie tenkins pačius įvairiausius pusryčių pageidavimus. Bandykite, ragaukite ir galbūt atraskite naujų skonių. Pagaminti visai paprasta – ter...
Kiaušinienės variacijų – galybė. Šįkart siūlome pasigaminti ir kike kitaip paruošti pusryčius. Svietiniame kruasane pateikta kiaušinienė ir atrodys prašmatniai, ir bus labai skani.
Visame pasaulyje yra pamėgti savaitgalio brunchai. Brunch – tai vėlyvieji pusryčiai, kurių metu dažnai serviruojami Benedikto kiaušiniai, angliški pusryčiai, pusryčių blynai ir, ko gero, neatsiejamas vėlyvųjų pusryčių akcentas yra putojantys alkoholiniai gėrimai. Vėlyvieji pusryčiai dažniausiai pras...
Kiekvieną šeštadienį, 9.30 val. „Delfi TV“ eteryje rodoma laida „Receptų receptai“. Čia kaskart pristatoma net dešimt naujų receptų. Šįkart eteryje bus pateikiamos patiekalų idėjos iš kiaušinių. Ekstremalių kelionių entuziastas bei naujos „Delfi TV“ laidos „Dviračiu per Indonezijos džiungles“ kūrėja...
Kiaušinienė – populiarus pusryčių maistas visame pasaulyje. Dažniausiai gaminamas savaitgalių metu, nes patiekalai iš kiaušinių greitai paruošiami. Kiaušinienės variacijų būna pačių įvairiausių. Tad Delfi Maistas siūlo pasižvalgyti į gardžiausius kiaušinienių receptus ir išsirinkti savo mėgstamiausi...
Vakare prisivalgius riebių mėsos patiekalų gali sutrikti virškinimas, o angliavandenių gausa į vakarą irgi nevilioja. Ką valgyti, kai ruošiamės vakarieniauti?
Savaitės meniu planavimas jau tapo sveikos ir visavertės mitybos dalis, kuri taip pat padeda sutaupyti pinigų bei laiko. Juo labiau kad prasidėjus trečiajai karantino savaitei stengiamės kuo mažiau vaikščioti į parduotuves ir vienu kartu apsirūpinti produktais ilgesniam laikui. Tad itin svarbu susid...
Maisto tinklaraštininkė Urtė Mikelevičiūtė naujoms karantino savaitėms siūlo dar 10 receptų, su kuo galima valgyti karantino žvaigždes – grikius.
Šąlate? Žinau. Gerai informuoti šaltiniai pranešė, kad Lietuvoje dauguma tautiečių nosį šniurkščioja, pečkūriai, šildantys namus, tuština jūsų pinigines, o šykštuoliai dieną-naktį dėvi vilnones kojines.
Kreminius kiaušinius pamenu iš vaikystės, juos man ir mano sesei mama virdavo (taip, virdavo) tada, kai dar net nežinojau, jog kažkas pradės mane vadinti kiaušinių karaliene dėl keleto patarimų ir filmukų mano Instagram paskyroje. Dalinuosi patarimais, kaipgi išsikepti tuos gardžius ir burnoje tirps...
Nebeturite idėjų ką paruošti pusryčiams, o įprastos kiaušinienės jau pabodo? Išbandykite prancūziškąjį kišą! Kiaušinienė tešloje. Sotu bei skanu, o ir likusį kišą drąsiai įsidėsite pietums. Jis valgomas tiek karštas, tiek šaltas.
Avokadas dar kitaip vadinamas aligatorine kriauše. Savo gimtinėje Vidurio Amerikoje avokadas žinomas 8000 metų. Dabar dėl savo unikalios sudėties – vienas vertingiausių vaisių pasaulyje. Dar vadinamas miško sviestu. Skirstoma į 3 veisles – meksikinę (tamsūs vaisiai), gvatemalinę (žalios, gruoblėtos,...
Virtuvės šefas Danielis Pattersonas siūlo naują būdą plaktos kiaušinienės ruošimui. Išbandėme. Rezultatai – nevienareikšmiai.
Kai lauke karšta, lengvi patiekalai – tiesiog privalomas dalykas. Ir pradėkime nuo pusryčių. Vasarą įprastą avižų košę ar sočius sumuštinius norisi keisti kur kas gaivesniais patiekalais, labiau tinkančiais šiam metų laikui.