Daugeliui atrodo, kad čeburekus gaminti yra itin sudėtingas ir ne kiekvienam įkandamas procesas. Iš tiesų, tai labiau laiko ir kantrybės reikalaujantis patiekalas. Tačiau dėl sultingų ir sočių čeburekų verta pasistengti.
kiaušinių tryniai
5 straipsnių
kiaušinių tryniai – tai kiaušinių branduolys, kuris yra geltonos spalvos. Kiaušinių tryniai yra terpėį, kurioje formuojasi paukščio vaisius.
Cannelloni makaronai gali būti įdaryti mėsa, daržovėmis, yra ir saldžių įdarų pasiūlymų. Šįkart kviečiame ruošti makaronus su vištiena ir grybais. Šis receptas su cannelloni makaronais – neabejotinai yra vienas gardžiausių.
Ajolis - česnakinis padažas, puikiai tinkantis sumuštiniams, kaip užtepėlė su skrebučiais ar daržovėmis, galima gardinti makaronus ar troškinius.
Majonezas yra vienas populiariausių padažų visame pasaulyje. Toks, kokį mes šiandien žinome, atsirado dar XVIII amžiaus pabaigoje Prancūzijoje. Beje, kai kurie kulinarijos istorikai pastebi, kad senovės egiptiečiai ir romėnai vartojo į majonezą panašų alyvuogių aliejaus ir kiaušinių mišinį. Šiandien...
Visi turime savo mėgstamiausią desertą, tai šį kartą supažindinsiu su savo mėgiamiausiu, kurį galėčiau kabinti šaukštų šaukštais, kad tik jis nesibaigtų. Tad paskutinei pirmojo etapo karantino dienai pristatau jums – zabaione, kurį pagamino namų restorano šefas. Tai toks itališkas desertas, kurio pa...