Tikėtina, kad daugeliui nekiltų mintis vertinti pernelyg rimtai antgamtinėmis jėgomis alsuojančią dramą apie blogio dvasias, mėginančias nuversti Viduramžių karališkąją dinastiją. Vis dėlto, kiek anksčiau šiais metais serialui „Joseon Exorcist“ pasiekus Pietų Korėjos ekranus, socialinius tinklus užp...
Kiniškas maistas
7 straipsnių
Pasigedusios tikros kinų virtuvės atidarė savo restoraną: tik autentiški patiekalai ir jokio kičo (91)
Vilniaus senamiestyje, judrioje ir gražioje Dominikonų gatvėje, Dievo Gailestingumo šventovės pašonėje, įsikūręs kinų restoranas „Leaye“ per labai trumpą laiką užsitarnavo gerą vardą ir sulaukė didžiulio lankytojų susidomėjimo. Gero maisto mėgėjai džiūgauja, kad pagaliau sostinėje atsirado vieta, ku...
Lietuvių kilmės garsenybių gydytojas S. Tacas: žmonės pamiršo, kad sveikatą stiprina visai paprasti dalykai (182)
Iš Lietuvos kilusio Niujorko garsenybių kineziterapeuto pratimus su lazda, kuriuos jis 2014 metų rugsėjį demonstravo ir DELFI skaitytojams, peržiūrėjo daugybė žmonių. Šįkart charizmatiškasis 71-erių daktaras grįžo į Lietuvą pristatyti naujos savo patirties ir išminties knygos „Trigubas gyvenimas“.
Jei pabodo tradiciškai gaminama vištiena, siūlau išbandyti egzotiškesnį variantą.
Būna savaitgalių, kai visai nenorime apsikrauti puodais, keptuvėmis ir pusę dienos praleisti prie orkaitės... Puiki išeitis - paprastas, bet nepaprastas patiekalas. Mūsų pasiūlymas - kiniški blyneliai. Skanaus!
Vos grįžęs iš tolimosios Australijos verslininkas Žilvinas Grigaitis, kaip mat buvo įtrauktas į pramoginio kulinarinio projekto „Siurprizas lėkštėje“ sūkurį. Po Australijos saule įdegęs, gardžiausių tenykščių vynų ir patiekalų ragavęs vyras, kulinariją vadina savo aistra.
Jen D‘Amore demonstruoja, kaip pasigaminti „Shumai“ – tradicinius kiniškus koldūnus su kiauliena ir krevetėmis.