Šiltasis sezonas asocijuojasi su atgimstančia gamta, kai norime kuo daugiau laiko praleisti gryname ore, o į savo kasdienį mitybos racioną įtraukiame daugiau lengvų, greitų bei maistingų patiekalų. Maisto tinklaraštininkė Kotryna Remeikaitė nusprendė priimti „Rimi“ mestą taupymo iššūkį ir du kartus ...
Kotryna Remeikaitė
5 straipsnių
Pirmas metų mėnuo dažnam asocijuojasi su sveikesne mityba, organizmo atsistatymu, maisto gaminimu namuose ir didesniu daržovių bei vaisių kiekiu ant kasdieninio stalo. Todėl maisto tinklaraščio „Ko nors skanaus“ autorė Kotryna Remeikaitė dalijasi kvepiančio ir sotaus augalinio troškinio receptu, kur...
Su augaline mityba eksperimentuojanti maisto tinklaraštininkė K. Remeikaitė kviečia išbandyti ankštines daržoves (1)
Sausis – geriausias metas pakeisti savo mitybos įpročius ar tiesiog išbandyti naujus receptus. Visame pasaulyje šis mėnuo dar žinomas kaip „Veganuary“ (liet. „Veganiškas sausis“), kai bent vienam mėnesiui kviečiama atsisakyti gyvūninės ir rinktis augalinės kilmės produktus. Su prekybos tinklu „Rimi“...
Kotryna žingsnis po žingsnio paaiškino, kaip pasigaminti natūralų raugą duonai: prireiks vos 2 ingredientų (3)
Maisto tinklaraštininkė Kotryna Remeikaitė socialiniuose tinkluose dalijasi įvairiais receptais, bet populiariausias jos receptas – natūralaus raugo duona. Maisto entuziastė dalijasi išsamiu gidu, kaip namuose pasigaminti raugą.
Metų laikai keičiasi, tačiau vitaminai ir kitos naudingos medžiagos, kuriuos turėtumėm gauti valgydami, mums reikalingos ištisus metus. Kokius produktus geriausia rinktis pagal metų laiką? Kokių produktų ir kodėl reikėtų vengti vasarą ir kitu metų laiku? Šiandien laidoje „Sveika lėkštė“ kalbėsime ap...