Šie metai marketinge buvo įvairūs: rinkodaros specialistai veikė karo, krizės, popandeminės visuomenės kontekste, kur standartiniai saugūs ėjimai keitėsi ir radosi kūrybiškesnių, optimizuotų bei gerai apgalvotų sprendimų. Rinkodara tapo jautresnė, atsargesnė, nes ir pats vartotojas jautriai reaguoja...
Kristina Pišniukaitė
24 straipsnių
Pasigaminote maisto tiek, kad ne tik patiems sočiai užteko, bet ir kaimynams liko pavaišinti – pažįstama situacija? Neskubėkite maisto išmesti, nes jau pagaminti patiekalai gali atgimti naujose variacijose – ir laiko sutaupysite, ir pinigų vėjais nepaleisite!
Vasaros savaitgalius dauguma pasitinkame gamtoje – šeimos ar draugų būryje čirškindami kepsnelius, visų pamėgtus šašlykus ar kitus ne mažiau gardžius patiekalus. Tačiau visi puikiai žinome – po tokių puotų maisto įprastai lieka dar bent kelioms dienoms.
Kuo gražiau ir gardžiau atrodo pateiktas maistas, tuo labiau mums norisi jo paragauti. Juk ne veltui sakoma, kad pirmiausia valgome akimis.
Tradicinis lietuviškas šventinis stalas neįsivaizduojamas be sočios baltos mišrainės, kurią kiekviena šeima dažnai papildo žiupsneliu interpretacijos. Nors didžiosios žiemos šventės šiemet bus kitokios dėl įsigaliojusių karantino sugriežtinimų, žinomos šalies maisto tinklaraštininkės skatina susikur...
Artėjant Joninėms daugelis suka galvą, kaip sutikti šią vasaros šventę ir kokiais ypatingais patiekalais nustebinti susirinkusius svečius. Populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė siūlo Jonines praleisti iškylaujant ir kartu su prekybos tinklu „Iki“...
Influencerių marketingas prieš koronaviruso pandemiją pasaulyje buvo sparčiai auganti ir besiplečianti rinka, kuri, „Mediakix“ duomenimis, 2022 m. turėjo pasiekti 15 mlrd. dolerių. Itin greitai išpopuliarėjusi sritis per keletą pastarųjų metų buvo sėkmingai integruota daugelio įmonių rinkodaros stra...
Stipresnis imunitetas ir atsparumas virusams? Dailėjančios kūno linijos ir daugiau energijos? Sotumo jausmas ir retesnis užkandžiavimas? Visiems šiems klausimams tinka vienas atsakymas – avižinė košė. Nors šio patiekalo nauda neabejoja daugelis, tačiau ne kiekvienas žino, kiek daug naudingų savybių,...
Maisto kepimas ant žarijų populiarėja žaibišku greičiu. Kokybišką maistą vertinantys žmonės susirinko kulinarinėje studijoje „Čiop čiop“, kur ant žarijų keptų maisto produktų paruošimu rūpinosi kulinarinių TV laidų vedėja Ilona Juciūtė ir kiti kepimo meistrai, rašoma pranešime spaudai.
Susižersite visus komplimentus: žinoma maisto tinklaraštininkė pasidalijo puikiai subalansuotu Velykų meniu (45)
Nors iki gražiausios pavasario šventės – šv. Velykų – dar yra šiek tiek laiko, pasisemti idėjų šventiniam stalui galima jau dabar. Šįkart įkvepiančias receptais dalinasi populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ kūrėja Kristina Pišniukaitė. Maisto mylėtoja akcentuoja, jog pasiruošimas j...
Populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė dalijasi kukulių receptu ir sako, kad ją žavi kukulių universalumas: „Gaminu juos įvairiomis formomis – su makaronais patiekiamus itališkus, azijietiškas jų variacijas, veganiškas versijas, pavyzdžiui, falafelius. Su ...
Antradienio vakarą tarptautinis prekės ženklas „Toms“ subūrė veiklias, įkvepiančias Lietuvos moteris vardan vieno tikslo – kalbėti apie visuomenėje esančias problemas ir įkvėpti žmones rinktis socialiai atsakingus prekės ženklus.
Žiemos šalčių nualintas organizmas šaukiasi pagalbos ir dėmesio. Sugrįžus pavasariui palepinti save galime ne tik vis dažniau pasirodančiais saulės spinduliais, bet ir tinkamu maistu – juk šiuo metų laiku jo pasirinkimas gerokai prasiplečia. Mitybos specialistai vieningai sutinka, kad daugiausiai jė...
Pasaulyje šalia įprastos bei vegetarinės mitybos populiarėja dar viena kryptis – fleksitarų. Jų mitybos pagrindas – daržovės ir augalinės kilmės produktai, nes jie mažiau teršia aplinką. Tačiau šios mitybos šalininkai retkarčiais mėgaujasi ir mėsa. Prie naujų tendencijų taikosi ir maisto gamintojai,...
„Daugelis iš mūsų dieną pradedame nuo pusryčių. Požiūris į pirmąjį dienos maistą atsispindi kiekvienoje kasdienio gyvenimo detalėje, įskaitant ir darbą. Sveikais pusryčiais ir pozityviu nusiteikimu tarsi siunčiame sau patiems žinutę, kad gerbiame savo kūną, rūpinamės sveikata ir nusipelnėme laimingo...
Daugelio merginų svajonę iškeitė į virtuvę: pabodo galvoti, kaip nepriaugti poros centimetrų ant klubų (20)
Ne vienerius metus modeliu dirbusi Ieva Greičiūnaitė dabar gali pasidžiaugti sėkminga maisto tinklaraštininkės veikla. Nors, regis, apie modelio karjerą svajoja tūkstančiai merginų, tačiau Ieva neslepia džiaugsmo, kad šia veikla jai nebereikia užsiimti – metus vystytas „Nestoras maistas“ jau leidžia...
Sakoma, kad žmogui, suradusiam mylimą darbą, daugiau niekada nereikia dirbti. Šiuos žodžius savo pavyzdžiu įrodo populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė. Gerai apmokamą, tačiau nemylimą darbą iškeitusi į maisto gaminimo pomėgį, tinklaraštininkė debiutuoja s...
Prasidėjęs šaltasis sezonas lemia pokyčius ir maisto lėkštėje: šviežias daržoves ir salotas keičia šiltas ir sotesnis maistas. Tačiau kaip kintant maisto racionui ne tik pasirinkti sveikatai palankius produktus, bet ir tuos, kurie padėtų saugoti figūros linijas? Išeitis labai paprasta – valgykite ko...
Ko gero, kiekvienas esame susidūrę su situacija, kai nežinome, kaip panaudoti likusius maisto produktus. Vienas tokių – vištiena. Patarimais, kaip panaudoti jos likučius, ir savo firminiu meksikietišku receptu „Kekavos“ atsiųstame pranešime dalijasi tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ kūrėja Kristin...
Ketvirtadienio rytas Lietuvos įžymybėms prasidėjo itin saldžiai ir vasariškai. Vilniuje esančiame restorane „Panama Food Garden“ garsenybės dalyvavo marškinėlių dirbtuvėse ir degustavo ledus. Sukurti vasariška nuotaika pulsuojančius drabužius susirinkusiesiems padėjo tapytoja Karolina Jarmalytė.