Kristina Pišniukaitė

24 straipsnių

Tradicinis lietuviškas šventinis stalas neįsivaizduojamas be sočios baltos mišrainės, kurią kiekviena šeima dažnai papildo žiupsneliu interpretacijos. Nors didžiosios žiemos šventės šiemet bus kitokios dėl įsigaliojusių karantino sugriežtinimų, žinomos šalies maisto tinklaraštininkės skatina susikur...

Artėjant Joninėms daugelis suka galvą, kaip sutikti šią vasaros šventę ir kokiais ypatingais patiekalais nustebinti susirinkusius svečius. Populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė siūlo Jonines praleisti iškylaujant ir kartu su prekybos tinklu „Iki“...

Stipresnis imunitetas ir atsparumas virusams? Dailėjančios kūno linijos ir daugiau energijos? Sotumo jausmas ir retesnis užkandžiavimas? Visiems šiems klausimams tinka vienas atsakymas – avižinė košė. Nors šio patiekalo nauda neabejoja daugelis, tačiau ne kiekvienas žino, kiek daug naudingų savybių,...

Populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė dalijasi kukulių receptu ir sako, kad ją žavi kukulių universalumas: „Gaminu juos įvairiomis formomis – su makaronais patiekiamus itališkus, azijietiškas jų variacijas, veganiškas versijas, pavyzdžiui, falafelius. Su ...

Pasaulyje šalia įprastos bei vegetarinės mitybos populiarėja dar viena kryptis – fleksitarų. Jų mitybos pagrindas – daržovės ir augalinės kilmės produktai, nes jie mažiau teršia aplinką. Tačiau šios mitybos šalininkai retkarčiais mėgaujasi ir mėsa. Prie naujų tendencijų taikosi ir maisto gamintojai,...