„Banuš“ neretai ruošiamas per šventes ar pobūvius ir visuomet yra patiekiamas karštas. Įdomu tai, kad pagal huculų tradicijas visus patiekalus, kuriems naudojama aviena ar avių pieno produktai, gamina tik vyrai: „Banuš“ paslaptis slypi paruošime ir ingredientuose. Huculai patiekalą ruošia naudodami ...
Kukurūzų košė
4 straipsnių
Nacionalinės šefų rinktinės narys, viešbučio „Novotel“ virtuvės šefas Vytautas Zdanauskas dalijasi paprastu, greitai paruošiamu, bet itin gardžiu garnyro receptu. Jį galite derinti prie įvairios mėsos ir daržovių – tai puikus pasirinkimas pietums ar lengvai vakarienei.
Profesionalus virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis kulinarinėje laidoje „Skaniai ir paprastai“ pamokė, kaip pasigaminti šiuo metu itin populiarius Benedikto kiaušinius. Šefas nori padrąsinti visus, nedrįsdavusius gaminti olandiško padažo, ir išduoda savo atrastą paslaptį, kaip tai padaryti paprasta...
Dažnai manoma, kad gurmaniškas maistas skirtas tik pasiturinčiai gyvenantiems žmonėms. Vis tik pasilepinti prabangiu patiekalu gali ir tie, kurie taupo, bet turi išlavintą skonį.