Iš orkaitės ką tik ištraukti kepiniai – vienas magiškiausių jaukumą ir šventinę nuotaiką kuriančių dalykų. Už šių nuostabių „Rimi“ parduotuvėse gimstančių kepinių slepiasi savo amatą puikiai išmanantis Mahmoud Idir – „Rimi“ duonos ir kepinių vyr. technologas, su kuriuo kalbamės apie meilę darbui, sk...
kulinaras
5 straipsnių
Žinomas virtuvės šefas išdavė tobulo skonio šonkauliukų receptą: be jokio vargo tapsite vakaro griliaus žvaigžde (21)
Nors pirmasis rudens mėnuo jau baigėsi, griliaus ir iškylų mėgėjai iš tiesų gali pasidžiaugti kone idealiomis sąlygomis būti gamtoje, ar šedevrais nuo kepsninės džiaugtis namų terasose. Tiesa, keičiantis sezonui garsūs šefai ragina rinktis kiek kitokius patiekalus bei nepamiršti kelių taisyklių, kur...
Pasistengus įmanoma šeimos pasisėdėjimus paversti švente, įsitikinęs profesionalus kulinaras, katalikų kunigas iš JAV Leo Patalinghug.
Įmantrius patiekalus mieliau į paprastus iškeičiantis kulinaras: vyrai virtuvėje turi mokėti du dalykus (15)
„Nemanau, jog esu geras kulinaras, nes nežinau tūkstančio receptų. Bet, kita vertus, o kiek gi reikia vyrui? Kiekvienas vyras virtuvėje turi sugebėti du dalykus: pagaminti skanius, sočius pusryčius ir iškepti gerą mėsos gabalą. Jei prie šito dar pridėsime du pagrindinius makaronų patiekalus – Pasta ...
Restorano „Riviera“ vyriausiasis virėjas Mironas Styčinskij yra vienas iš nedaugelio šalies kulinarų, kurie bando įminti molekulinės gastronomijos paslaptis. Kol kas tai yra tik profesionalaus virėjo pomėgis, nes, pasak M. Styčinskij, Lietuvoje skeptiškai žiūrima į tikrą revoliuciją pasaulyje sukėlu...