Saugirdas Vaitulionis – žinomas kulinarijos entuziastas, komunikacijos specialistas, ypatingų renginių organizatorius, o dabar oficialiai pripažintas bestselerio autorius – Londono lietuvius kviečia į jaukų susitikimą. Jo išleista kulinarinė knyga „Skaniai gaminti gali visi“ sulaukė stulbinančio pop...
kulinarinė knyga
12 straipsnių
Vienas garsiausių Lietuvos nuomonės formuotojų, kvapų kūrėjas, laidų vedėjas, renginių ir komunikacijos profesionalas Saugirdas Vaitulionis prie visų savo kūrybinių veiklų gali prisidėti ir dar vieną – žinomas vyras pagaliau išleido savo itin lauktą pirmąją kulinarinę knygą.
Kalėdų laukimas yra viena gražiausių tradicijų, kurių laikosi net jomis netikintys. Kulinarinių knygų autorius, populiarių kulinarinių laidų vedėjas, virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas yra dar ir unikalus provokatorius – vienu metu puoselėdamas ir tęsdamas gražiausias tradicijas, tuo pat metu ...
Kol sukate galvas ir ieškote kalėdinių dovanų, Alfas Ivanauskas nori padovanoti dovaną Jums. Tai naujausia kulinarinė knyga „Alfas vienas namuose. Kalėdos“, kurią galėsite skaityti visiškai nemokamai. O kartu su knygos pasirodymu, šefas pradės ir kalėdinio sezono „Alfas vienas namuose“ šventinių lai...
„Ši knyga – neplanuota, bet kartais neplanuotos kelionės, susitikimai, žmonės, aistra ar net meilė tampa neįtikėtina istorija ir būna dar įdomesnė už lauktus bei planuotus dalykus. Taip nutiko ir šįkart. Tai – jubiliejinė, dešimtoji, mano knyga, kurios metų tikslų sąraše tikrai nebuvo. Kai turėjome ...
Savaitgalį Vilniuje kulinarinių knygų ir tinklaraščio autorė Renata Ničajienė pristatė naujausią darbą – knygą „Sezoninių skanumynų istorijos“. Kaip byloja pats pavadinimas, knygoje R. Ničajienė dalijasi ne tik 52 maistingų skanumynų receptais, bet ir sezoninio gyvenimo būdo istorijomis, kurios kvie...
Močiučių gaminimo būdas vėl madingas: namų šeimininkės ir šefai mokosi raugti įvairius produktus (11)
Džiugu, kai iš naujo atrandame ir vėl pradedame vertinti tai, kas kurį laiką buvo nepelnytai pamiršta. Taip atsitiko ir su mūsų močiučių taip mėgtu maisto ruošimo būdu – rauginimu. Dabar dėl natūralaus rauginimo iš proto kraustosi visas pasaulis.
Naują kulinarinę knygą pristatę A. Jagelavičiūtė ir A. Ivanauskas: tuos pačius patiekalus namų šeimininkės ir viengungiai gali gaminti skirtingai (25)
Ar įsivaizduojate, kad viengungiai vakarėlių liūtai draugų kompanijai imtų ir pagamintų... balandėlių, o namų šeimininkė savo mažiesiems šeimynos nariams pasiūlytų egzotiškos azijietiškos sriubos ir šie ją skaniai suvalgytų? Pirmadienį DELFI TV studijoje svečiavęsi naujos kulinarinės knygos autoriai...
Vasara – puiki proga pakeliauti po dar nepažintus Lietuvos kampelius, o kad kelionė būtų dar įdomesnė, galite pasirinkti gastronominį mūsų krašto maršrutą.
Kulinaras, knygų autorius Alfas Ivanauskas pristatė naują kulinarinę knygą „Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks“. Vienas garsiausių Lietuvos kulinarų pabrėžia, kad kūryba virtuvėje yra nesibaigiantis procesas, o jo paties ieškojimai virtuvėje prieš 25 metus prasidėjo nuo... kepto agurko.
Virtuvės žurnalistė Beata Nicholson šių metų knygų mugėje pristatys naujausią savo knygą „Lengva kasdienybė: viskas suskaičiuota“, kuri bus visiškai kitokia nei iki šiol išleistos Beatos knygos, o jų jau visos 7. Šįkart Beata pateiks dviejų savaičių mitybos planą, kuris leis per dieną suvartoti ne d...
Net ir pačią niūriausią popietę Beatos Nicholson kulinarinėje studijoje netrūksta gerų emocijų. Penktadienį antruosiuose savo namuose garsi moteris pristatė šeštąją knygą „Prie stalo Lietuva“ bei bičiulius palepino gardžiausiais patiekalais.