Šventėms panorau surinkti po pasaulį išsibarsčiusių maisto tinklaraštininkių receptus. Vienas už kitą gardesni patiekalai – lietuvės pasiūlė ir užkandžių, ir karštų patiekalų, ir desertų. Tekste rasite šiuos receptus: Velingtono kepsnys, Čičinsko kepsnys, anties krūtinėlė su karamelizuotomis bulvėmi...
kulšelės
4 straipsnių
Kalėdiniam stalui – naujos tinklaraščio „Maisto mėgėja“ autorės Kristinos Naturjevienės idėjos. Nuo šaltų užkandžių, mišrainių iki trijų karštų patiekalų ir torto. Tekste rasite šiuos receptus: liežuvio salotos, salotos su krabų lazdelėmis, pikantiška mišrainė, lašišos ir karamelizuotų svogūnų užtep...
Buvo laikai, kai antienos nevalgiau, nemėgau ir kitaip jos nenorėjau. Tačiau praeina laikas ir atrandi naujus skonius ir derinius. Štai ir dabar, atradau tobulą antienos skonį. Užtenka vos vieną kitą mums įprastą ingredientą pakeisti ir karališka vakarienė jau garuos ant jūsų stalo.
Šiam receptui galite naudoti bet kurias mėgstama vištienos dalis, svarbu, kad būtų nelabai didelės. Paruošimas labai nesudėtingas, tik užtrunka, kol iškepa. Vištienos nereikia nei marinuoti, nei kaip kitaip paruošti prieš kepimą. Blauzdelės iškepa sultingos, minkštos ir aromatingos.Tik būtinai nepam...