Kūmutės virtuvė

3 straipsnių

Roma Macijauskaitė

Žiemai įpusėjus pavasario laukimas ypač sustiprėja. Gal dėl niūrios padangės, saulės ir šilumos trūkumo, gal išsiilgus ryškių spalvų. Tad nieko keista, kad ir maisto tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ autorės Renatos Šniolienės namuose būtent sausio mėnesį ant palangės ima stiebtis žali daigeliai.

Roma Macijauskaitė

Dražovių rauginimas – fermentacija – nauja maisto mados banga, ne per seniausiai atkeliavusi į mūsų virtuves. Teisingiau būtų pasakyti, sugrįžusi, mat raugintus produktus kadaise mūsų senoliai valgė kiekvieną mielą dieną. Maisto tinklaraščio „Kūmutės virtuvės“ autorė Renata Šniolienė mėgsta eksperim...